Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Motivul pentru care artistul o ține ascunsă pe tânăra care i-a furat inima

Autor: Diana Bostan

Dorian Popa are o nouă iubită.

Sursa: Instagram: EusuntDorian

Dorian Popa are o nouă iubită. Prezentatoarele Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit toate detaliile în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Teo Trandafir a subliniat faptul că Dorian Popa a decis să nu se mai ascundă și că a fost văzut recent la un restaurant, în compania unei domnișoare care pare să-i fi captat atenția.

Citește și: Dorian Popa a recunoscut! Care a fost, de fapt, motivul pentru care el și Babs s-au despărțit: „Am greșit”

Dorian Popa are o nouă iubită

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au anunțat în cadrul emisiunii ”Follow us”, faptul că Dorian Popa are o nou iubită. Vestea vine la aproape un an de la despărțirea de Claudia Iosif.

Teo Trandafir: Colegul și prietenul nostru, Dorian Popa, care, după o despărțire mai mult sau mai puțin dureroasă, recunoaște că se vede cu o domnișoară.

Ilinca Vandici: Dorian Popa are o nouă relație?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan în imagini. Cei doi s-au bucurat de familie în cea mai frumoasă zi din viața lor

Teo Trandafir: Da, a recunoscut.

Citește și: Probleme pentru Dorian Popa în vacanță: „Doamne ajută să fie totul bine”. Ce s-a întâmplat cu vedeta în cel mai periculos cartier din SUA

La un an de la despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută în lumea mondenă ca Babs, Dorian Popa a decis să își refacă viața sentimentală.

Artistul, care a surprins pe toată lumea când a pus capăt relației cu Babs, a confirmat recent că are o nouă iubită și nu se mai ascunde de ochii curioșilor.

Ce spune Dorian Popa despre noua relație

După ce a fost surprins la restaurant, în compania unei domnișoare misteriose, artistul a mărturisit că este pregătit să își refacă viața amoroasă.

Cu toate acestea, a ales să fie discret în privința detaliilor.

Citește și: ”Ar fi penibil acum”. Ce relație există între Dorian Popa și Babs după despărțire. Vedeta a dat cărțile pe față

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă.  Dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii.

Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a spus Dorian Popa despre noua sa iubită, pentru  cancan.ro.