Un profesor de limba română din Piteşti, câştigător aseară la "The Floor"

Autor: Daniela Iliuta

Domeniul medical i-a purtat noroc piteşteanului şi i-a adus cei 50.000 de lei, la finalul celei de-a treia serii a quiz show-ului

Explozie de bucurie aseară la "The Floor"; piteşteanul Oliver, în vârstă de 46 de ani, profesor de limba română, a câştigat premiul de 50.000 de lei, după un duel care i-a dat mari bătăi de cap competitorului său, Răzvan.

Un profesor de limba română din Piteşti, câştigător aseară la "The Floor"

Aseară, Finala celei de-a treia serii de concurenți  "The Floor" s-a disputat între Oliver şi Răzvan, în vârstă de 24 de ani, de profesie programator, după ce Răzan a căştigat semifinala în faţa Iulianei, în vârstă de 67 de

ani, de profesie medic. Razvan a reuşit să îşi adjudece cel mai mare teritoriu şi să intre în duelul final alături de Oliver, pentru marele premiu.

" Cel care are deţine mai mare teritoriu are dreptul să aleagă ce jucăm. Răzvan, ai cel mai mare teritoriu, ai dreptul să îţi alegi domeniul pe care îl jucaţi în finală, pentru 50.000 de lei", a fost anunţul făcut de Dan Negru, gazda quiz show-ului "The Floor".

Citește și: Finalul celei de-a doua serii de la „The Floor”: Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu al doilea mare premiu, de 50.000 de lei?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Oliver a reuşit să îl învingă pe Razvan, cucerind teritoriul acestuia- lumea medicală." Mi-a fost frică de doctori toată viața…", a declarat Oliver înainte de a începe duelul, pe care l-a si dominat şi câștigat, de altfel, detaşat. Bucuria a fost fără margini pentru câştigător care l-a imbrătişat pe Dan Negru şi chiar a sărit în braţele adversarului său.

Citește și: Un nou mare câștigător la The Floor, quiz show-ul care a cucerit România, în acest weekend la Kanal D: “Sunteți buni, dar nu cei mai buni. În seara asta alegem elita!”

"The Floor" este cel mai antrenant quiz show al momentului, cu întrebări din domenii şi preocupări dintre cele mai diferite, şi poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21:00, la Kanal D!