Cum a reacționat Dana Budeanu după decesul fostei soacre. În ce relație a rămas cu Delia Budeanu după divorțul de Radu, fiul fostei prezentatoare

Autor: Diana Bostan

Dana Budeanu a reacționat după decesul Deliei Budeanu.

Sursa: Instagram: danajustlove/ Arhivă

Dana Budeanu a avut o reacție emoționantă după pierderea fostei soacre, Delia Budeanu. În ce relații au rămas cele două după divorțul dintre Dana și Radu Budeanu.

Delia Budeanu, un nume de referință în televiziunea românească din perioada comunistă, s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, lăsând în urmă o moștenire importantă în peisajul media. Fosta noră a Deliei Budeanu, Dana Budeanu, a reacționat printr-o postare emoționantă.

Citește și: Dana Budeanu, surprinsă alături de Sofia Vergara și Anastasia Soare pe Coasta de Azur. Cum au petrecut în vacanța de lux și ce ținute au purtat cele două românce

Dana Budeanu a reacționat după decesul fostei soacre

După vestea tristă, Dana Budeanu, fosta noră a celebrei prezentatoare, a reacționat pe rețelele sociale într-un mod discret, postând o fotografie simbolică însoțită de o inimă neagră, exprimându-și astfel durerea.

Citește și: De ce a murit Delia Budeanu la 75 de ani. Boala nemiloasă cu care s-a confruntat prezentatoarea TV

Vedeta a distribuit în semn de omagiu, pe contul său personal de Facebook, mai multe materiale video și postări în care apare cunoscuta prezentatoare, semn că cele două au rămas în relații bune și după divorțul Danei de Radu Budeanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Chiar dacă Dana și Radu Budeanu, fiul Deliei, au divorțat în urmă cu 14 ani, fosta noră a păstrat o relație cordială cu fosta sa soacră. Din mariajul celor doi au rezultat două fete gemene, Dana și Maria, care au rămas în grija mamei după separare. Relațiile dintre cei doi foști soți au rămas amiabile, punând întotdeauna pe primul loc binele și educația copiilor.

Dana și Radu Budeanu au o relație cordială deși au divorțat în urmă cu 14 ani

Deși despărțirea lor a fost o surpriză pentru mulți, Dana și Radu au gestionat divorțul într-un mod discret, evitând scandalurile publice.Conform știripesurse, Radu Budeanu și-a refăcut viața alături de creatoarea de modă Cristina Săvulescu, dar a menținut o relație apropiată cu gemenele sale. 

Citește și: Primul mesaj transmis de Dan Negru după moartea Deliei Budeanu: „Îi țin minte vorbele” Ce lecție de viață a primit acesta de la prezentatoare TV în urmă cu mai mulți ani

Dana a declarat în repetate rânduri că fetele au o legătură firească și constantă cu tatăl lor, iar ea și Radu au colaborat fără probleme în ceea ce privește creșterea și educația lor.

Într-un interviu recent și citat de sursa menționată anterior, Dana Budeanu a explicat cum a reușit să mențină o relație sănătoasă cu fostul soț: „E tatăl lor, legătura e permanentă.

Niciodată nu m-am temut de influențe negative din partea fostului soț. Am colaborat excelent în ceea ce privește educația fetițelor, iar eu voi fi mereu foarte implicată în viața lor.”