Schimbare de look pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea emisiunii “Casa iubirii” a renunțat la părul lung

Autor: Diana Bostan

Andreea Mantea și-a schimbat look-ul.

Sursa: Instagram: Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look.

Andreea Mantea și-a surprins plăcut fanii cu un look nou. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a renunțat la părul lung.

Citește și: “Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

Andreea Mantea și-a schimbat look-ul

Cunoscută pentru părul ei lung și brunet, vedeta a ales acum o tunsoare mai scurtă, puțin sub nivelul umerilor.

Noua coafură a fost dezvăluită printr-o serie de fotografii pe care Andreea le-a postat pe rețelele sociale în timpul unei vizite la Cluj, acolo unde a avut loc castingul pentru noul sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Andreea Mantea, avertisment pentru trei concurenți din “Casa iubirii”: „O să vă pedepsesc”. Ce a făcut-o pe prezentatoare să răbufnească

Fanii au reacționat imediat la schimbare, lăudând noul look al vedetei.

Mulți dintre ei au apreciat tunsoarea mai fresh și au complimentat-o pentru curajul de a încerca ceva nou. Andreea, care a devenit o inspirație pentru mulți datorită stilului său personal, a primit zeci de mesaje pozitive și de susținere pentru noua sa alegere de look.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

„Ce frumos arăți așa”/ „Frumoasă, superă ca întotdeauna”/ „Ești o frumusețe de femeie”/ „Frumoasă, superbă ca întotdeauna”, sunt doar o parte dintre mesajele lăsate de fanii prezentatoarei emisiunii ”Casa iubirii”.

Caravana ”Casa iubirii” a ajuns la Cluj

Caravana de casting a celebrului reality show porneşte din nou la drum, prin țară, în căutarea noilor concurenți care vor pași în următorul sezon al emisiunii prezentate de Andreea Mantea, la Kanal D.

"Cred că într-o lume plină de jumătăți <imperfecte>, sigur e una perfectă pentru tine! Hai să o căutăm împreună şi în viitorul sezon <Casa iubirii>! Curajul și dorința ta cea mai puternică vor fi răsplătite mai bine ca oricând, pentru că marele premiu va fi şi mai consistent: 100.000 de lei va fi miza viitorului sezon!", anunță Andreea Mantea, prezentatoarea "Casa iubirii".

Citește și: Ţară, ţară, vrem concurenți! Caravana de casting "Casa iubirii" se pune din nou în mișcare!

Caravana "Casa iubirii" va pleca, aşadar, în căutare de noi concurenţi pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii şi se va desfășura în perioada 18 octombrie – 10 decembrie, dupa cum urmeaza: Cluj- Napoca (desfăşurare in zilele 18, 19 octombrie), Iași( 25, 26 octombrie), Constanța( 1, 2 noiembrie), Brașov( 8, 9 noiembrie),

Sibiu( 15, 16 noiembrie), Timișoara( 22, 23 noiembrie), Craiova( 29, 30 noiembrie), încheindu-se la București( perioada 6-10 decembrie).

La Cluj, Andreea Mantea s-a întâlnit cu Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Cele două s-au întâlnit cu cei dornici de a lua parte la această experiență unică și inedită.

„A fost superbă prima zi de casting in Cluj! Abia așteptăm și ziua de maine! Vă aștept la casting”, a scris vedeta pe Instagram.