Ilinca Vandici și-a cerut scuze de la Lora. Vedeta Kanal D a clarificat situația în ceea ce privește afirmațiile făcute despre nunta artistei: „Nu am emis judecăți de valoare”

Autor: Diana Bostan

Ilinca Vandici a clarificat situația cu Lora.

Sursa: Kanal D/ Instagram: Lora Official

În ediția de azi a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici, una dintre moderatoarele emisiunii, a ținut să clarifice o anumită situație ce are legătură cu afirmațiile făcute la adresa nunții organizate de Lora.

Recent, Lora ar fi fost deranjată de unele comentarii făcute de Ilinca Vandici referitoare la nunta sa, desfășurată pe 5 octombrie. În cadrul emisiunii „Follow Us”, Ilinca a abordat subiectul, explicând că a fost vorba despre o apreciere legată de nunta restrânsă organizată de Theo Rose, și nu a intenționat să o supere sau să o critice pe Lora.

Citește și: Primele imagini de la cununia Lorei cu Ionuț Ghenu. Ce rochie a ales artista pentru marele eveniment

Ilinca Vandici și-a cerut scuze public

Lora și Ghenu s-au căsătorit pe 5 octombrie, iar Ilinca Vandici a făcut o comparație între nunta restrânsă a artistei Theo Rose și nunta Lorei. Aceasta afirmație a fost interpretată de Lora ca o critică la adresa alegerii sale de a organiza o nuntă mai extravagantă.

În urma acestor comentarii, Lora a simțit nevoia să răspundă printr-o postare pe rețelele sociale, în care și-a exprimat supărarea.

În ediția de azi a emisiunii „Follow Us”, Ilinca Vandici a simțit că trebuie să clarifice situația.

Citește și: Lora, detalii incendiare din relatia cu Ionut Ghenu! Blondina a vorbit despre casatorie si sarcina: "Copilul si nunta pot veni la pachet"

Vedeta Kanal D a explicat că nu a avut intenția de a o supăra pe Lora și că declarațiile sale au fost scoase din context.

Ilinca a menționat că doar a dorit să facă o comparație între nunta artiste Theo Rose și nunțile altor vedete, inclusiv cele ale Lorei și Monicăi Bârlădeanu, dar fără a emite judecăți de valoare. Ilinca Vandici susține că afirmațiile au venit în contextul în care ei i s-ar potrivi mai bine o nuntă simplă, așa cum a fost și nunta artistei Theo Rose.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Ilinca a subliniat că afirmațiile sale nu vizau în niciun fel nunta Lorei și că își asumă responsabilitatea pentru eventualele neînțelegeri. De asemenea, a subliniat că a fost doar o exprimare a propriilor sale preferințe și viziuni despre evenimentele de acest gen în 2024.

„Am citit și eu o postare pe story, pe care a făcut-o Lora. Și cumva simt nevoia să mă apuc să zic, pentru că de aici a pornit.

Era vorba despre nunta lui Theo Rose, care a fost într-un spațiu extrem de restrâns, la un grătar, fără prea mari pregătiri. Dacă m-am exprimat greșit, îmi cer scuze în mod public. Eu nu am emis judecăți de valoare sau nu am spus că așa trebuie să stea lucrurile. Repet, doar dacă m-am exprimat greșit, ceea ce îmi cer scuze. Eu mă refeream că pentru mine, astăzi, în 2024, având în vedere că deja am făcut nuntă cu fast, exact așa cum au fost și cele două pe care le-am amintit, Monica Bârlădeanu și Lora.”,
a spus Ilinca Vandici, la ”Follow us”.

Moderatoarea emisiunii ”Follow us” a clarificat întreaga situație creată

Ilinca Vandici a subliniat că vorbea despre cum percepe ea propriul eveniment în prezent și a adăugat că Lora merită tot ce este mai bun în viață, având dreptul să organizeze evenimentul dorit de ea.

Citește și: Ilinca Vandici în lacrimi la "Follow us": ''Mi-aș dori să-l am acum pe tata...''

„Le-am amintit doar pentru că vorbeam de o altă nuntă, nimic altceva. Era vorba despre cum văd eu propriul eveniment astăzi. Normal, draga mea. Meriți ce e mai bun în lume. Meriți să faci ce eveniment vrei tu.”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a menționat că Lora s-a supărat și a postat un mesaj pe rețelele sociale. Vedeta nu știe dacă cineva a contactat-o pe Lora sau dacă aceasta a văzut filmarea. Ilinca Vandici a reafirmat că nu a avut intenția de a provoca neplăceri și și-a cerut scuze pentru eventualele neînțelegeri.