De ce a lipsit, de fapt, Daniela Iliescu de la cununia lui Iancu Sterp și a Denisei. Motivul a fost dezvăluit și dezbătut în cadrul emisiunii “Follow us”

Autor: Diana Bostan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cununat civil.

Sursa: Kanal D

Într-o ediție explozivă a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut un subiect arzător, lipsa lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu de la cununia lui Iancu Sterp.

În weekendul recent încheiat, Iancu Sterp și Denisa au celebrat cununia civilă, un eveniment care a stârnit un val de reacții în mediul online, mai ales datorită absenței fratelui mirelui, Culiță Sterp, și a partenerei sale, Daniela Iliescu. Această temă a fost dezbătută pe larg în emisiunea „Follow Us”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Citește și: Incredibil ce mesaj i-a lăsat Mama Geta lui Iancu Sterp imediat după cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Am ajuns să îmi văd și mezinul familiei căsătorit”

Motivul pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu au lipsit de la cununia civilă a lui Iancu Sterp

Ilinca Vandici a început discuția subliniind că așteptau cu nerăbdare cununia civilă a lui Iancu, dar scandalurile nu au întârziat să apară. Moderatoarea emisiunii ”Follow us” a fost încântată de tematica aleasă, toți invitații purtând pălării și veste western.

Ilinca Vandici: Mie mi-a atras atenția tematica.

Deci ei au ales western. N-am mai văzut așa ceva, jur. Eu n-am mai văzut în România treaba asta. Mă întreb de unde au făcut rost de atâtea pălării. Și veste, și tot. Nu doar mirele și mireasa, dar și martorii, invitații, totul a fost pe western. Foarte inventiv, nu am mai văzut.

Citește și: De ce nu au fost prezenți, de fapt, Culiță Sterp și Daniela la cununia lui Iancu și a Denisei: „Nu am fost invitată”. Cum a explicat artistul absența de la cel mai important eveniment din viața fratelui său

Un alt aspect care a generat discuții a fost absența lui Culiță și a Danielei. Ilinca Vandici a remarcat că, deși familia extinsă a fost prezentă la eveniment, cei doi nu au fost fizic acolo. Teo Trandafir a explicat că artistul avea un concert în Italia, iar Daniela a lăsat un mesaj pe rețelele sociale dorind „Casă de piatră!” cuplului. Acest mesaj a generat întrebări și speculații cu privire la absența lor de la cununie.

Ilinca Vandici: Daniela a scris pe o rețea socială ”Casă de piatră!”. După care a început toată lumea. Că de ce nu s-au dus, de ce ați scris pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Teo Trandafir: Culiță avea concert, pe Daniela nu a chemat-o nimeni.

Ilinca Vandici: Dar nimeni nu știa. După ce s-au inflamat, i-au pus la zid și la colț, păi stați așa că nu a chemat-o nimeni. Toată lumea bănuia că e o nuntă în familie.

Culiță și Daniela vor fi prezenți la nunta de pe 27 octombrie

Ilinca a menționat că, în ciuda reacțiilor, absența celor doi a fost justificată și a adus în discuție faptul că la nuntă, Culiță și Daniela vor fi prezenți. 

Teo Trandafir: La nuntă o să meargă și Culiță, și Daniela.

Citește și: Cum arată meniul de la nunta lui Iancu Sterp. Ce vor servi invitații, dar și cine a ajutat-o pe Denisa în alegerea preparatelor

Ilinca Vandici: Înseamnă că la nuntă s-a produs invitația. Că Daniela a spus că: ”o să mergem toți trei”. Eu am o altă întrebare, de când se știa data la care va fi cununia? Și de când se știa data la care Culiță avea spectacol? Plus că hai să fim serioși, a fost doar cununia, e cununie civilă.

În concluzie, cununia civilă a lui Iancu și Denisa a reușit să capteze atenția publicului, nu doar prin tematica inedită, ci și prin controversele generate de absența unor membri importanți ai familiei.