EXCLUSIV | Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Oanei Radu: „Îl știți, l-ați și cunoscut”. Vedeta și partenerul ei s-au mutat deja împreună

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 oct 2024, 11:53

Oana Radu are un nou iubit.

Sursa: Instagram: eusuntoanaradu

Oana Radu are un nou iubit. Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Follow us” cum este viața la un an de la divorț, dar și cine este și cu ce se ocupă noul partener.

La un an de la divorțul de Cătălin Dobrescu, Oana Radu a decis să își împărtășească bucuriile și noua etapă din viața ei în cadrul emisiunii „Follow Us”. Artista a fost întrebată de Teo Trandafir dacă are pe cineva special în viața ei, iar aceasta a mărturisit că iubește din nou.

Citește și: Ce intervenție estetică vrea să își facă Oana Radu după ce s-a îngrășat din nou. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a acumulat kilograme după divorț

Oana Radu și-a refăcut viața după divorț

Oana Radu a confirmat că are pe cineva special în viața ei, exprimându-și fericirea pentru perioada pe care o trăiește și pentru modul în care se simte. Artista a subliniat că, pentru prima dată, se simte cea mai frumoasă.

Citește și: „M-am simțit atât de vinovată, zici că eu făcusem ceva” Oana Radu, dezvăluiri inedite despre moartea prin incendiere a fostului ei iubit

Teo Trandafir: Ai pe cineva?

Oana Radu: Da, este cineva. Și sunt foarte fericită pentru perioada pe care o trăiesc și pentru felul în care mă simt. Pentru prima dată în viață, mă simt cea mai frumoasă.

De asemenea, a menționat că noul ei partener este cântăreț și că cele două moderatoare îl cunosc deja.

Oana Radu a explicat că se cunoșteau de dinainte și a adăugat că simte că relația lor a fost predestinată, afirmând că se regăsește în el, ca într-o oglindă. O altă surpriză este faptul că artista și iubitul ei s-au mutat deja împreună.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

„Și el a cântat, e cântăreț. Îl știți, l-ați și cunoscut. Ați vorbit în trecut. Noi ne știam de înainte. Cred cu tărie că a fost ceva predestinat. Cred cu tărie că m-am găsit ca într-o oglindă. Ne-am mutat împreună.”, a mai spus Oana Radu.

Cum a trecut Oana Radu peste divorțul de Cătălin Dobrescu

Vorbind despre cum a reușit să depășească momentul dificil al divorțului, artista a subliniat importanța de a aborda viața cu precauție și răbdare. „În viață trebuie să sufli și-n iaurt după aceea. E normal să avem această doză de precauție. Dar când o să-l întâlnești pe «acela», o să simți”, a explicat Oana, remarcând că noul ei partener îi oferă un suport emoțional pe care nu l-a avut niciodată.

„Am o iubire necondiționată pe care n-am avut-o niciodată. Nu simt presiune pe mine și nu simt că cineva profită de mine”, a concluzionat Oana Radu, radiind de fericire în această nouă etapă a vieții sale. 

Tot la ”Follow us”, Oana Radu a anunțat că a început pregătirile pentru un concert deosebit, care va avea loc pe 19 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova. Artista a subliniat că este foarte implicată în organizarea evenimentului, menționând că munca necesară este mai complexă decât se aștepta. 

Citește și: Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

În plus, Oana a subliniat că o parte din biletele vândute vor fi donate, iar spectatorii vor fi surprinși cu cadouri speciale. Concertul va include gif-boxuri, iar sub scaune vor fi plasate plicuri cu surprize, fiecare având un text informativ pentru a ajuta publicul să descopere ce vor primi. 

„Este cel mai mare concert al nostru de până acum și clar e un vis împlinit. O să fie foarte frumos, o experiență magică. Noi o să și donăm o parte din bilete. Pregătim foarte multe cadouri pentru oamenii din sală. O să aibă gif-boxuri și sub scaune vor fi puse plicuri cu surprize și vor avea un text pentru a-și da seama ce vor primi mai departe.”, a spus Oana Radu despre concert.