EXCLUSIV | Ce pretenții materiale are, de fapt, Anamaria Prodan în urma divorțului. Martorul lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce s-a întâmplat la ultima înfățișare: „A mințit”

Autor: Diana Bostan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Sursa: Instagram

Valentin Petrișor, alias Dinte, cunoscut jurnalist și paparazzo, a oferit recent detalii despre marturia sa în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

În cadrul emisiunii „Follow Us”, el a reacționat la afirmațiile făcute de Anamaria, care l-a acuzat că ar fi denigrat-o pe parcursul audierilor. Valentin Petrișor a declarat că a fost surprins de „dezinformările” aduse de Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan ar avea interzis într-un magazin de lux, deoarece „poartă fake-uri”. Declarațiile incredibile ale lui Laurențiu Reghecampf

Martorul lui Laurențiu Reghecampf a dezvăluit versiunea sa în ceea ce o privește pe Anamaria Prodan și procesul de divorț

Valentin Petrișor, cunoscut jurnalist și paparazzo, a discutat despre rolul său de martor în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Aceasta a fost o ocazie pentru el de a clarifica anumite afirmații făcute de Anamaria, care l-a acuzat de denigrare în cadrul audierilor.

Cel cunoscut drep ”Dinte” a declarat că a fost profund uimit de „dezinformările” aduse de Anamaria Prodan, subliniind că, în momentul în care au avut loc discuțiile controversate, el nu se afla singur în încăpere.

Alături de el erau Laurențiu Reghecampf și avocații acestora, ceea ce face ca afirmațiile Anamariei să fie, în opinia sa, și mai surprinzătoare.

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită pentru a merge a treia oară în fața ofițerului Stării Civile. Dezvăluiri în cadrul emisiunii "Follow us!": ''Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac''

În continuare, Valentin Petrișor a explicat că Anamaria Prodan a susținut că i-ar fi arătat lui Laurențiu mesaje în care el o denigra.

Totuși, când Laurențiu a cerut să vadă numărul, a realizat că era vorba despre un alt contact, nu despre Valentin. Acesta a precizat că deține numărul respectiv de 20 de ani și că nu comunică cu nimeni pe alt număr.

Ilinca Vandici: Cu ce a mințit Anamaria Prodan?

Valentin: În primul rând, a mințit spunând că i-a arătat lui Laurențiu niște mesaje în care eu îl denigram pe acesta.

Asta s-a întâmplat, dar în momentul în care Laurențiu i-a spus: ”Te rog, arată-mi numărul. Să văd dacă e el.”. Scria numele meu, dar când a dat click pe număr, era alt număr. Eu am acest număr de 20 de ani, nu comunic cu nimeni pe alt număr. Nu avea mesaje în prealabil în care vorbea cu mine. Eu am declarat că sunt prieten de-al lui Laurențiu, nu am fost niciodată la ei în casă.

Jurnalistul a făcut dezvăluiri uluitoare în ceea ce o privește pe Anamaria Prodan și Dan Alexa

De asemenea, a menționat că, deși nu are dovezi fizice care să susțină afirmațiile sale, există martori care pot confirma veridicitatea relatărilor sale. De-a lungul discuției, Valentin Petrișor a reamintit și incidente din trecut, inclusiv un episod din 2016 și altul din 2018, în care Anamaria Prodan ar fi avut un comportament controversat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

„În 2016 s-a întâmplat primul episod Anamaria-Alexa. Pot să vă trimit link să vedeți când ieșea de la ea din birou, ea ieșea jumătate pe geam, sunt poze. Îi arunca un încărcător și îi spunea niște cuvinte mai dulci. În episodul din 2018, doamna Prodan s-a dus la un hotel din Călărași, acolo unde era cazat Alexa cu iubita lui de atunci, actuala soție de acum. A luat cheia de la recepție, i-a tăiat toate hainele iubitei acesteia și i le-a aruncat pe geam.”, a relatat acesta.

Ilinca Vandici: Tu de unde știi, Valentin? Ai dovezi?

Dinte: În afară de martori...nu pot fi prea multe dovezi. M-a sunat un recepționer de la acel hotel, am luat legătura cu el, mi-a spus povestea. Sunt doi martori, mai este un martor, patronul acelui hotel, căruia Dan Alexa i se adresa cu apelativul ”nașule”. Acest om a luat legătura cu Laurențiu Reghecampf și trebuia să fie martor în acest proces. După 2-3 zile nu a mai vrut, nu știm cine a intervenit. Și eu cunoscând povestea, m-am oferit să fiu martor.

Valentin susține că Anamaria Prodan îngreunează procesul de divorț

”Dinte” a sugerat că Anamaria ar trebui să se concentreze pe divorțul ei cu Laurențiu Reghecampf, nu pe un conflict personal cu el, și a menționat că instanța se va pronunța asupra acestui caz pe 24 octombrie, ceea ce va marca un nou pas în procesul de partaj.

Valentin Petrișor a declarat că își dorește ca Laurențiu Reghecampf să fie mai vocal, subliniind că acesta știe adevărul, dar a ales să tacă. El a menționat că facturile și utilitățile sunt plătite de Laurențiu, care a renovat și casa, precum și că a suportat costurile școlii fiului lor.

Citește și: EXCLUSIV| Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

De asemenea, a precizat că Laurențiu plătește 2000 de euro pe lună, fără a fi obligat de instanță, și că, deși au fost stabilite termene, Anamaria Prodan nu s-a prezentat. Valentin Petrișor a adăugat că Anamaria își dorește o pensie alimentară de 5.000 de euro pe lună și, cel mai important, vrea să demonstreze culpa lui Laurențiu Reghecampf.

Teo Trandafir: Acum, pune-te și-n locul nostru. Tu n-ai dovezi, Anamaria nu are dovezi. Noi o să ne păstrăm pe mijloc și o să vă ascultăm pe toți.

Dinte: Au fost termene, dar ea nu s-a prezentat. Ea își dorește 5.000 de euro pe lună, dar cel mai mult își dorește culpă lui Laurențiu, astfel că, la partaj va fi avantajată să i-a mai mult. Asta își dorește. Au rămas în pronunțare, pe data de 24 se va pronunța instanța. Și urmează partajul.