„Mă simt folosit și nerespectat”. Criss, pusă la zid după ce a pus “stop” cunoașterii cu Moldo. Ce cred concurenții în legătură cu aceasta

Autor: Diana Bostan

Criss a pus ”stop” interacțiunilor cu Moldo.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Criss a decis să dea cărțile pe față, după ce a decis să pună punct cunoașterii cu Moldo.

Criss a fost pusă la zid de concurenții din casă, după ce a decis să pună ”stop” interacțiunilor cu Moldo. Aceasta a fost acuzată de faptul că s-ar fi folosit de Moldo, după ce Antoni nu i-ar fi oferit șanse.

Citește și: O fată misterioasă în Casa iubirii! Cine este tânăra? Nu ratați o nouă ediție a emisiunii, marți, 22 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Moldo se simte dezamăgit de decizia luată de Criss

Tensiunile cresc în ”Casa iubirii” după ce Criss a decis să pună capăt interacțiunilor cu Moldo, decizie care a stârnit un val de reacții negative din partea celorlalți participanți. Criss a fost acuzată că s-ar fi folosit de Moldo pentru a atrage atenția, mai ales după ce Antoni nu i-ar fi oferit șansele dorite.

Criss i-a spus lui Moldo că ar fi dorit ca discuția lor din ziua precedentă să fi avut loc altfel. Aceasta a explicat că nu a mai avut de ales decât să vorbească prin conexiune, dar este de părere că Moldo ar fi meritat o discuție față în față. 

Citește și: Criss a pus pe jar toată casa! Ce decizie a luat concurenta din Casa iubirii în privința lui Moldo? Robi a răbufnit și a pus-o la zid

Criss: Voiam să-ți zic ceva legat de ziua de ieri. Aș fi vrut ca discuția noastră să decurgă altfel, să fim față în față. Doar că s-a întâmplat să deschidă doamna Andreea subiectul, pentru că eu am vorbit cu fetele. N-am avut ce să mai fac decât să vorbesc pe conexiune. Meritai să vin să-ți zic în față, să vorbim ca doi oameni normali. Voiam să-mi cer scuze dacă te-am pus într-o ipostază proastă, dacă ți-am spus asta pe conexiune.

Moldo a afirmat că respectă decizia pe care Criss a luat-o, dar nu înțelege de ce ea a venit inițial spunând că este în regulă, că are anumite stări, și apoi a mers în casa fetelor pentru a lua decizia. 

Moldo: Cumva m-am gândit la treaba asta și aș fi apreciat. Ai venit aici și am vorbit vreo 20 de minute și am dus discuția în anumite zone.

Eu respect orice ai zis și că ai luat decizia asta. Respect treaba asta, doar că, exact cum ai zis și tu. Nu înțeleg de ce ai venit aici, ai zis că ești ok, că ai anumite stări, după care te-ai dus în casa fetelor și am înțeles că ai luat decizia asta. Asta nu înțelesesem eu, de ce ai vrut să te duci acolo și nu ai vorbit cu mine aici.

Concurenții sunt de părere că tânăra s-a folosit de Moldo

Moldo a subliniat că, deși respectă decizia luată de Criss, nu înțelege de ce ea nu a vorbit direct cu el și a ales să discute mai întâi cu fetele. În plus, alți concurenți, precum Patrick și Robi, au pus la îndoială adevăratele sentimente ale lui Criss, sugerând că ea ar mai putea avea sentimente pentru Antoni.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Citește și: Antoni o dă de gol pe Virginia. Ce a putut să spună tânăra despre Patrick. Concurentul a luat foc când a auzit: "Eu când intru, tu taci!"

Moldo: Eu i-am spus ei că o văd că este diferită, că o văd altfel în preajma mea și de vreo două-trei zile văd mult mai multă satisfacție pe fața ta atunci când îl vezi pe Antoni agitat.

Patrick: Criss, îți mai place Antoni?

Criss: Nu!

Patrick: Minți!

Antoni: Nu dați vina pe mine.

Robi nu a mai putut suporta să o asculte pe Criss și a răbufnit. Concurentul este de părere că aceasta nu a apreciar deloc modul în care Moldo i-a luat apărarea și că scopul ei era acela de a rămâne cât mai mult timp în casă. La rândul lui, Moldo a mărturisit că se simte folosit și nerespectat.

Robi: Criss, tu realizezi ce vorbești? Ai fost tu, nu altă fată, care e problema? Eu am două teorii, ori îți place de un băiat de aici, ori îți place de Antoni.

Moldo: M-am simțit folosit și nerespectat. E mult spus.