Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 22 oct 2024, 15:34
Editorial Teo Trandafir 
Sursa: Kanal D

Tare fericită am fost duminică seara! M-a bucurat enorm că circuitul banilor în natură a avut oprire la Pitești de data aceasta. Un piteștean, profesor de română, a câștigat 50.000 de lei la "The Floor"!

Și, Doamne, ce manifestare pe el când a realizat că a câștigat: s-a răsucit, a strigat, s-a îmbrățișat cu adversarul, cu prezentatorul, a sărit de bucurie și m-am bucurat și eu mult de tot pentru el. Și unde mai pui că domeniul cu care a câștigat era legat de medicină, un domeniu pe care mi-ar plăcea să concurez. 

M-a încercat o mândrie de piteșteancă, nu cred că mai este un secret pentru nimeni ce înseamnă acest oraș pentru mine.

Și ce oameni faini sunt acolo! Atunci când vreau să am un weekend tihnit, înconjurată de prieteni, în liniște, iau drumul Piteștiului. Îmi deschide întotdeauna ușa o familie față de care mă simt extrem de apropiată, mă simt în …familie. Nu suntem rude de sânge, dar nici nu este nevoie, pentru că am ales să fim apropiați. Am ales să avem încredere unii în ceilalți și să ne bucurăm împreună de micile și marile întâmplări frumoase ale vieții.
"Afinitățile elective" și-au spus cuvântul în cazul acesta... Apropo, weekendul acesta merg la Pitești!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Sunt curioasă... voi cum vă alegeți prietenii? Ce contează cel mai mult pentru voi în această ecuație a prieteniei?