Elena are 26 de ani, este din București și se întreține singură. A crescut fără tată de pe la 11 ani, apoi mama s-a recăsătorit. Are o soră, acum în vârstă de 21 de ani.

A absolvit Liceul italian Dante Alighieri din București, iar din perioada pandemiei a început să câștige bani din social media. Elena spune că se îndrăgostește destul de ușor, este foarte afectuoasă, îi place să fie aproape de iubitul ei, să poată avea încredere în el, să se simtă iubită și să aibă încredere să iubească.

Se autodescrie ca fiind sufletistă, sinceră și spune că întotdeauna i-a plăcut să facă oamenii să zâmbească. Nu ar mai tolera minciuna, manipularea într-o relație.

Elena vorbește despre ultima relație ca despre o experiență care a schimbat-o mult și care a făcut-o să sufere, să își piardă încrederea în ea însăși. Însă acum este pregătită să cunoască un bărbat care să o faci să se simtă iubită. Își dorește un bărbat matur emoțional și intelectual, inteligent, romantic și funny, grijuliu și afectuos. Din emisiune i-a mai atras atenția și Moldo, însă Kiprianos este favoritul ei.