Tensiuni aprige în Casa iubirii! Criss, pusă la zid de concurenți: "E neasumată!" Aflați ce se va întâmpla între concurenți, miercuri, 23 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 oct 2024, 18:58

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 23 octombrie, la Kanal D. Ce urmează să se întâmple între concurenți?

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de miercuri, 23 octombrie. Fiecare ediție a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. 

Citește și: Cu ce se ocupă Elena, noua concurentă de la „Casa iubirii”, și cum a ajuns o figură celebră în mediul online. Tânăra are peste 200 de mii de urmăritori pe TikTok

Criss este pusă la zid de băieții din Casa iubirii

Discuțiile dintre Criss și băieții din casă se vor accentua în ediția de miercuri, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o emisiune cu adevărat incendiară.

Moldo: "Mă trage la răspundere."

Robi: "Mi se pare că te ia la mișto."

Criss: "Îmi zice că nu poate să îmi ofere respect. Știi ce e acela respect, de ce nu poți să-mi oferi respect, ce ți-am făcut?"

Moldo: "Sunt nervos și mă abțin."

Kiprianos: "Nu este o fată aici pentru tine, în momentul de față."

Robi: "Femeile nu mai apreciază băieții buni."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Citește și: Elena este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția și ce legătură există între tânără și Patrick

După ce a decis să pună punct cunoașterii cu Moldo, Criss a ajuns în vizorul băieților. Aceștia sunt de părere că tânăra s-a folosit de Moldo și că ea, de fapt, are sentimente pentru Antoni.

Robi: "Criss e neasumată!"

Andreea Mantea: "Și cum ar arăta asumarea ei? ce ar trebui să facă?"

Robi: "Să spună: <Da, Moldo, nu mi-a plăcut, asta este, am interacționat, dar nu ești genul meu, nu îmi place vrăjeala ta. Îmi place Antoni, mi-a plăcut de la început.>"

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum

se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 23 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.