Familia Eren trece prin mari emoții. În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(9)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”.

Noi evenimente emoționante urmează a se petrece în familia Eren, în această seară, în noul episod din serialul ”Totul pentru famlia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Yiğit Koçak, actorul care joacă rolul Ömer în serialul Totul pentru familia mea, aniversare atipică! Iată unde și-a petrecut carismaticul actor ziua de naștere și cum a fost surprins alături de cea mai iubită și loială ființă din viața sa

Situația dramatică în care au fost implicate Cansu și Aybike îngrijorează întreaga familie, iar Ayten o învinuiește pe cea din urmă ca ea este motivul pentru care fiica ei s-a aflat la un pas de moarte. Sarp, care este îndrăgostit de Cansu, nădăjduiește că aceasta va trece cu bine peste problemele grave pe care le trăiește, și sprijină familia tinerei pentru a ajuta la însănătoșirea grabnică a acesteia.

Akif este tot mai entuziasmat că urmează să devină din nou tată și nu se dezlipește de Nebahat, căreia îi promite că nu o va mai părăsi niciodată iar Ayten este forțată să ia o nouă decizie cu privire la viața ei, sătulă fiind de problemele apărute între ea și Orhan.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Citește și: Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial Inimă rebelă, surprins în ipostaze tandre alături de o colegă de platou! „Am trecut prin multe lucruri bune de când ai venit în viața mea!” Cum au fost fotografiați cei doi actori în cabina de machiaj

Urmează o zi mare la Colegiul Ataman, ziua în care elevii trăiesc emoția absolvirii liceului, însă Ömer va avea parte, din nou, de evenimente care pun pe jar încercata familie Eren dar și pe apropiații acestora.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, la Kanal D.