Ce a apărut la mormântul lui Adrian Kreiner la aproape un an de la moartea sa. Gestul sfâșietor făcut de iubita afaceristului

Autor: Diana Bostan

Adrian Kreiner a decedat în urmă cu un an.

Sursa: Facebook

La aproape un an de la tragica moarte a omului de afaceri Adrian Kreiner, mormântul său din Cimitirul Municipal din Sibiu a devenit un loc de pelerinaj pentru familie și cei care l-au cunoscut.

Moartea lui Adrian Kreiner a lăsat în urmă o fiică și o iubită îndurerată. După un an de la decesul afaceristului, monumentul funerar impresionant, realizat din marmură albă și granit, a fost marcat de un mesaj emoționant, care exprimă durerea despărțirii premature.

Citește și: Vila lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu ucis anul trecut, este scoasă la vânzare. Este una dintre cele mai scumpe proprietăți din județul Sibiu

Iubita afaceristului a gravat un mesaj sfâșietor pe monumentul funerar

Potrivit Fanatik, pe piatra funerară au fost gravate cu litere negre numele lui Adrian Kreiner și al partenerei sale de viață, Adriana Viliginschi, cea care, împreună cu fiica lui Kreiner, s-a ocupat de toate detaliile legate de înmormântare.

Citește și: Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să se întâmple acum cu Marian Cristian Minae, după ce a ajuns în România

Cuvintele sfâșietoare inscripționate pe monument reflectă dorința neîmplinită a omului de afaceri de a rămâne alături de cei dragi: „N-am vrut să plec de lângă voi, Să trec în neființă, Eu m-aș întoarce înapoi, Dar e cu neputință”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Această mărturie a durerii a fost inscripționată pe mormânt la dorința iubitei, care a dorit să păstreze vie amintirea partenerului său de viață, decedat în mod violent în noiembrie 2023. Adrian Kreiner și-a pierdut viața după ce trei hoți i-au pătruns în casă și l-au bătut cu brutalitate timp de 40 de minute, incident care a dus la moartea sa la spital, două zile mai târziu.

Procesul va începe pe data de 28 octombrie

Deși justiția își urmează cursul, cu doi dintre agresori prinși și liderul grupului încă dat în urmărire internațională, procesul în cazul uciderii afaceristului va începe pe 28 octombrie 2024, la tribunalul din Alba.

Citește și: Au fost prinși doi dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner! Aceștia urmează să fie extrădați din Regatul Unit

Familiile și prietenii apropiați continuă să caute alinare în vizitele la mormânt, unde monumentul ridicat de Adriana Viliginschi servește drept omagiu dureros pentru omul pe care l-au pierdut.

Astfel, la un an de la această tragedie, mormântul lui Adrian Kreiner rămâne un loc încărcat de emoție, unde amintirea sa este păstrată vie prin cuvintele gravate și prin grija celor dragi.