Raluca Pastramă, primele declarații despre filmulețele indecente. Ce spune aceasta despre “complotul” dintre Pepe și Ibraim, ambii foștii ei soți

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 oct 2024, 11:04

Raluca Pastramă și Pepe sunt în plin scandal.

Sursa: Facebook

Raluca Pastramă a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Follow Us”, moderată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, pentru a răspunde unor acuzații grave lansate de fostul ei soț, Pepe.

Intervenția a venit în contextul în care, Pepe a prezentat într-o altă emisiune mai multe filmări indecente care ar fi implicat-o pe fosta lui soție, acuzând-o și de consum de substanțe interzise.

Citește și: Pepe, chemat de urgență la tribunal de fosta soție. Motivul pentru care Raluca Pastramă vrea custodie comună la aproape patru ani de la divorț

Raluca Pastramă a rupt tăcerea în plin scandal cu Pepe

Pepe și Raluca Pastramă se află într-o luptă legală pentru custodia celor două fetițe la trei ani de la divorț. În același timp, Raluca se află și-n plin proces de divorț cu cel de-al doilea soț, Ibrahim Ibru. Raluca Pastramă susține că totul ar fi un ”complot” din partea celor doi foști soți, Pepe fiind cel care l-ar fi contactat pe Ibrahim după ce el și bruneta ar fi anunțat divorțul.

Raluca Pastramă: În momentul în care Pepe a aflat că eu voi divorța de Ibrahim, acesta l-a contactat pentru a crea o ”alianță” împotriva mea. Ei doi au format acest duo, care apoi s-a revărsat asupra mea.

Teo Trandafir a menționat că Pepe ar fi prezentat dovezi compromițătoare cu aceasta. Raluca a confirmat că știe despre ce este vorba, explicând că acuzațiile au fost deja aduse și în instanță, dar că dovezile nu au fost luate în serios.

Raluca Pastramă susține că nu este ea în acele filmări indecente și neagă vehement că ar fi consumat substanțe interise, așa cum afirmă fostul soț.

Citește și: Pepe o acuză pe fosta soție că l-ar fi înșelat cât timp erau împreună: „Venea la noi acasă..eu l-am văzut pe camere”

„Sunt acuze ce au fost aduse și-n fața instanței de către Ibrahim.

Dovezi pe care nu le-a luat nimeni în seamă. Moderatorul de acolo a vrut să facă să pară ceea ce nu este. Era o filmare cu mine pe toaletă, în care mâncam o shaorma. Era într-o dimineață, probabil după vreo petrecere. În celelalte nu sunt eu, nu se vede nimic de mine. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine.”, a spus Raluca Pastramă, la „Follow Us”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

În plus, a subliniat că este dispusă să facă orice test pentru a demonstra că nu a consumat vreodată substanțe interzise.

„Pepe este un maestru manipulator și, din păcate, nu are scrupule. Nu poți să vii cu niște imagini și să o acuzi pe mama copiilor tăi de activități indecente și imorale, iar apoi să spui că vrei binele copiilor,” a adăugat ea.

Ce spune Raluca Pastramă despre implicarea în viața celor două fetițe 

În cadrul emisiunii, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Raluca despre afirmațiile lui Pepe, care susținea că ea nu s-ar fi implicat suficient în viața fetițelor lor și că nu ar fi contribuit cu nimic în cei trei ani de la divorț.

Raluca Patramă a răspuns ferm: „Pentru faptul că nu am venit la televizor, asta nu înseamnă că eu nu m-am implicat în viața copiilor. Noi de la divorț am avut timpul jumătate-jumătate, ba chiar de mai multe ori copiii rămâneau la mine.”

Citește și: Pepe a răbufnit: „Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace!” Motivul pentru care nu mai vrea să fie asociat cu fosta soție

Întrebată despre motivul pentru care luptă pentru custodia fetelor la trei ani de la divorț, Raluca a explicat că a semnat un acord parental sub presiune și manipulare, acord care i-a dat lui Pepe controlul asupra domiciliului fetițelor. Tot Raluca susține că Pepe este un manipulator și că influențează fetițele în ceea ce privește relația cu ea.

Ilinca Vandici: Comportamentul fetițelor te-a făcut, ca după trei ani de la divorț, să lupți pentru ele?

Raluca Pastramă: Asta a fost ocazia pe care am așteptat-o. Eu am explicat că cu acel act a fost o greșeală, nu eram în toată luciditatea minților mele atunci. Și atunci am fost foarte manipulată și mințită. Eu am semnat un acord parental, prin care se spunea că el are domiciliul copiilor. Aveam o săptămână cu o săptămână. El vrea să i-au fetele doar în weekend și sub controlul lui total. De când am divorțat, el simte nevoia să mă umilească.