“Totul pentru familia mea”, povestea de viață extraordinară a fraților Eren, ajunge la final, luni, 28 octombrie

Autor: Lavinia Medrea

Serialul “Inimă rebelă” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, după finalul producției “Totul pentru familia mea”

Fanii îndrăgitei producții “ Totul pentru familia mea ” își vor lua rămas bun de la eroii preferați, luni, 28 octombrie, odată cu difuzarea ultimului episod al serialului, de la 20:00, la Kanal D.

Citește și:  Familia Eren trece prin mari emoții. În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

“Totul pentru familia mea” ajunge la final luni, 28 octombrie

După ce au urmărit povestea tulburătoare a încercatei familii Eren, telespectatorii trăind alături de aceștia clipe de bucurie, iubire, dar și de deznădejde sau neliniște, iată că vine momentul în care vor afla care va fi deznodământul producției “ Totul pentru familia mea ”.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval face un gest uluitor pentru fiica sa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Loviți de tragedii și încercări, membrii familiei Eren nu se dau bătuți în fața vitregiilor sorții, iar iubirea, unitatea și grija ce și le poartă permanent sunt elementele esențiale care îi vor ajuta să-și contureze un viitor armonios.

În ultimul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat luni, 28 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D, familia Eren își împlinește visele dar nu oricum, viața demonstrându-le acestora că oriunde cresc speranțele înfloresc și miracolele...

Copiii familiei Eren dar și prietenii acestora sunt emoționați pentru noua etapă din viața lor, admiterea la facultate. Cu toții își fac griji pentru cum va arata viitorul lor, dar trag nădejde că eforturile lor susținute vor da rezultate extraordinare. Mai hotărâți ca oricând, Ömer și Süsen doresc să își întemeieze familia mult visată însă vor avea parte de o serie de provocari. Orhan se va afla și el în situația de a-și schimba viața, iar copiii săi susțin decizia tatălui lor.

Familia Ataman, în schimb, va trece prin momente greu de digerat, atunci când Akif ia o decizie importantă.

Nu ratați un final memorabil al serialului „Totul pentru familia mea”, odată cu difuzarea ultimului episod al producției, luni, 28 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând din 29 octombrie, fanii serialului “Inimă rebelă” au motive de bucurie, fascinanta producție putând fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.