Ce premiu se oferă în sezonul 4 al emisiunii Casa Iubirii de la Kanald D. A crescut valoarea lui

Autor: Bianca Vidoi

Andreea Mantea

Sursa: Facebook Casa Iubirii

Emisiunea „Casa Iubirii” caută noi concurenți dispuși să își găsească iubirea într-un mod inedit, iar premiul cel mare a crescut pentru sezonul 4.

Casa Iubirii este o emisiune apreciată de telespectatorii Kanal D, în care scopul principal este ca fiecare concurent să creeze conexiuni bazate pe sinceritate, iubire și apreciere. Andreea Mantea le vine în ajutor concurenților, navigându-i prin această experiență inedită în care dragostea se află la fiecare col. Emisiunea „Casa Iubirii” caută noi concurenți, iar premiul cel mare pentru sezonul următor a crescut semnificativ.

Ce premiu a fost anunțat pentru sezonul 4 al emisiunii Casa Iubirii

Iubirea le poate pune bețe în roate oamenilor, iar puțin ajutor nu strică nimănui. Emisiunea „Casa Iubirii” își dorește să ajute tinerii ce se simt pierduți în jocul iubirii, iar Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, se asigură că intențiile concurenților sunt sincere. Andreea Mantea are un rol foarte important în emisiune, fiind persoana ce este alături de concurenți în momentele lor fericite, dar și în cele dificile, în care au nevoie de ghidare. 

Prezentatoarea a anunțat că în sezonul 4 al emisiunii „Casa Iubirii” urmează să crească premiul pentru tinerii curajoși ce se află în căutarea iubirii. Câștigătorii vor fi premiați cu 100.000 de lei, o creștere substanțială față de suma de 75.000 de lei oferită pe parcursul sezoanelor realizate anterior.

Citește și: Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

„Cred că într-o lume plină de jumătăți imperfecte, sigur e una perfectă pentru tine! Hai să o căutăm împreună și în viitorul sezon Casa iubirii! Curajul și dorința ta cea mai puternică vor fi răsplătite mai bine ca oricând, pentru că marele premiu va fi și mai consistent: 100.000 de lei va fi miza viitorului sezon!”, anunță Andreea Mantea. 

S-a dat startul castingului pentru noul sezon

În perioada 18 octombrie 2024- 10 decembrie 2024, caravana „Casa Iubirii” va trece prin 8 orașe din România. În fiecare dintre cele 8 orașe se va organiza un casting pentru potențialii concurenți ai emisiunii. Tinerii se ce află în căutarea iubirii într-un mod desăvârșit pot participa la casting, unde se vor întâlni cu Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, dar și cu reprezentanții producției. 

Orașele în care se vor desfășura preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii de la Kanal D

În cele aproximativ 2 luni de căutare a concurenților sezonului 4 al emisiunii „Casa Iubirii”, caravana va trece prin 8 orașe. Procesul de casting a început în Cluj, la data de 18 - 19 octombrie 2024, după care continuă în Iași, în perioada 25- 26 octombrie 2024. Constanța este următorul oraș în care caravana „Casa Iubirii” va căuta concurenți, în perioada 1- 2 noiembrie 2024, urmând să își continue căutarea în Brașov, pe 8 și 9 noiembrie 2024.

Sibiu este următorul oraș în care se va opri caravana „Casa Iubirii”, în perioada 15- 16 noiembrie 2024, urmând să ajungă în Timișoara în perioada 22- 23 noiembrie 2024. Penultimul oraș în care va ajunge caravana pentru preselecția noilor concurenți pentru sezonul 4 al emisiunii „Casa Iubirii” este Craiova, în perioada 29- 30 noiembrie 2024. Capitala României este ultimul oraș pe lista caravanei, urmând să aștepte potențialii concurenți în intervalul 6- 10 decembrie 2024.