Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre cel mai nou cuplu din showbiz: „Ăsta a fost și motivul despărțirii dintre ei” Ce fel de relație au, de fapt, Naomi Hedman și Andrew Barabancea

Autor: Laura Macovei

Noul cuplu bombă din showbiz este discutat și în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir

Sursa: captură video Kanal D

Fosta iubită a lui Florin Ristei, Naomi Hedman, este într-o relație cu Andrew Barabancea, fiul artistei Ozana Barabancea. Situația dintre proaspeții îndrăgostiți a fost dezbătută și în platoul emisiunii „Follow us”.

Noul cuplu bombă din showbiz este discutat și în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Cele două nu înțeleg ce nu ar fi funcționat în relația lui Naomi cu Florin Ristei, dar funcționează în relația ei cu Andrew, având în vedere faptul că este vorba tot de distanță. 

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Naomi Hedman și Andrew Barabancea! După despărțirea de fostul ei iubit, artista a ales un partener mult mai tânăr

Ce fel de relație au, de fapt, Naomi Hedman și Andrew Barabancea

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezbătut, pe scurt, fosta relație a lui Naomi Hedman cu Florin Ristei. Se pare că între cei doi a intervenit distanța, din cauză că Naomi trebuia să plece în Marea Britanie. După cum îl descrie Teo Trandafir, Florin Ristei este genul extrem de atent la detalii și meticulos, astfel că, pentru el, o astfel de relație nu ar fi funcționat, motiv pentru care au decis să continue pe drumuri separate. 

Totuși, Naomi și-a regăsit fericirea tot în brațele unui român. Este vorba de fiul Ozanei Barabancea, Andrew. Cei doi s-au afișat deja împreună și se zvonește faptul că Andrew ar merge la studii în Marea Britanie și astfel ar putea fi aproape de iubita sa. 

Teo Trandafir: Florin Ristei e genul de fecioară din aia atentă la detalii.

Ilinca Vandici: Ăsta a fost și motivul despărțirii dintre ei.

Faptul că ea a trebuit să se întoarcă în Marea Britanie și el a zis că o relație la distanță nu are cum să funcționeze.

Naomi are o nouă relație acum și ce să vezi.. tot în România, nu?

Teo Trandafir: Dacă a plecat la studiu în Marea Britanie..

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Ilinca Vandici: Dacă sunt acolo amândoi atunci nu mai e relație la distanță, dar dacă el e în România și ea în Marea Britanie.. Mă gândesc de ce n-a funcționat cu Florin și funcționează cu Andrew?

Accidentul îngrozitor prin care a trecut Andrew Barabancea, iubitul lui Naomi Hedman

Ozana Barabancea a vorbit despre un moment mai puțin plăcut din viața familiei sale în care a fost implicat chiar Andrew, actualul iubit al brunetei.

Solista a povestit faptul că, în urmă cu doi ani, pe când Andrew avea 22 de ani, a trecut prin momente cumplite. Se pare că tânărul a avut un accident de motocicletă, în urma căruia a fost grav rănit și s-a ales cu arsuri pe aproape tot corpul.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic.

Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta.

E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine. (…)

Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea,” spunea aceasta în urmă cu doi ani.