Primele imagini cu bebelușul actriței Neslihan Atagül și Kadir Doğulu. Protagonista serialului „Fiica ambasadorului” și-a emoționat fanii cu postarea sa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 oct 2024, 11:41

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinții unui băiețel.

Sursa: Instagram: Neslihan Atagul

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu sunt în culmea fericirii. Îndrăgita actriță a postat primele imagini cu bebelușul lor.

Actrița Neslihan Atagül și soțul ei, Kadir Doğulu, au împărtășit recent prima fotografie cu bebelușul lor, dezvăluind o ecografie din săptămâna 20 de sarcină, pe Instagram.

Citește și: Neslihan Atagül a anunțat sexul bebelușului. Protagonista serialului “Fiica ambasadorului” va deveni mămică peste două luni și se mândrește cu burtica de gravidă

Actrița și soțul ei au postat prima fotografie cu bebelușul lor

Neslihan Atagül, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, cunoscută pentru rolurile din serialele de succes „Fiica ambasadorului” și „Dragoste infinită”, difuzate la Kanal D, își încântă fanii cu noi detalii din viața sa personală.

Imaginea cu ecografia bebelușui lor a adunat mii de aprecieri și comentarii din partea admiratorilor, care le-au transmis cuplului felicitări și urări de bine. Cei doi actori așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului Fiica ambasadorului, mărturisiri uluitoare despre momentul în care și-a anunțat soțul că vor deveni părinți! Iată la ce gest a recurs Kadir Doğulu

Neslihan a anunțat vestea sarcinii în vara acestui an, iar de atunci fanii au urmărit cu entuziasm fiecare moment din viața ei. Potrivit postărilor de pe rețelele sociale, actrița se simte excelent și se bucură de fiecare clipă a acestei etape speciale din viața sa.

„Veți fi părinți minunați”/ „Dumnezeu să te păzească și să te protejeze, precum și pe copilul tău.

Sper să fii bine. Dumnezeu să vă aducă fericire, veți fi cea mai bună familie. Vei fi cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai minunată și cea mai blândă mamă.”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de fani.

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu se pregătesc să devină părinți pentru prima oară

Neslihan Atagül, o actriță recunoscută pentru talentul său pe micile ecrane, este admirată și pentru autenticitatea și căldura cu care își trăiește viața în fața fanilor.

Relația sa cu Kadir Doğulu, cu care s-a căsătorit în 2016, a captat atenția publicului și a devenit extrem de iubită. Acum, pe punctul de a începe o nouă și minunată etapă în viața lor, cei doi își savurează fericirea.

Citește și: Neslihan Atagül s-a afișat cu burtica de graviduță. Actrița din ”Fiica ambasadorului” și Kadir Doğulu au anunțat deja sexul copilului

După ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Un destin la răscruce”, Neslihan și Kadir au devenit un cuplu deosebit de apreciat. La opt ani de la căsătorie, ei se pregătesc să îmbrățișeze rolul de părinți pentru prima dată.