Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge doar cât să plăteasca chiria

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 oct 2024, 12:09

Mihaela Tatu este cunoscută ca un om de televiziune care nu a evitat niciodată subiectele sensibile, lucru care i-a adus succesul pe micile ecrane

Sursa: Facebook Mihaela Tatu

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, a dezvăluit ce pensie are în cadrul unei emisiuni televizate.

Mihaela Tatu este cunoscută ca un om de televiziune care nu a evitat niciodată subiectele sensibile, lucru care i-a adus succesul pe micile ecrane. De data aceasta, la fel de sinceră ca întotdeauna, Mihaela Tatu a dezvăluit într-o emisiune televizată care este pensia sa.

Citește și: Mihaela Tatu, mărturisiri uluitoare despre modul în care și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune unde a debutat și a cunoscut succesul! „Nu prea mai aveam ce să mai caut acolo!”

Ce pensie primește Mihaela Tatu

​După 11 ani de locuit în chirie în Oradea, Mihaela Tatu și-a cumpărat casa ei, însă nu s-a mutat, deoarece este încă în șantier.

Mihaela Tatu a dezvăluit că primește o pensie lunară în valoare de 600 de euro, adică 3.000 de lei. Aceasta a mai precizat că suma respectivă îi ajunge doar pentru a plăti chiria și nimic în plus.

„Sunt foarte multe femei care ar accepta pe oricine, numai să nu fie singure! Nu mai pot! Timpul meu e foarte prețios!(...) Sunt pensionară, mi-a dat Dumnezeu forță și pot să lucrez. Cu pensia pe care o am, pa Ilie, pot să plătesc doar chiria. 600 de Euro. Dar o faci cu plăcere. Muncești. Și mai ales învățarea”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Mihaela Tatu a început ca muncitor necalificat, dar s-a reîntors rapid la învățătură

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai”, Mihaela Tatu a dezvăluit începuturile sale în carieră, deși mama sa avea alte planuri pentru ea.

Pentru că nu a lăsat-o să devină studentă la actorie, la vârsta de doar 18 ani, Mihaela Tatu s-a angajat ca muncitor necalificat la Întreprinderea Hidromecanica Brașov. Deși avansase destul de repede, și-a dat seama că aceste lucruri nu erau pentru ea, motiv pentru care a început să ia cursuri de desenator tehnic și de contabilitate.

Atunci când vezi cât de greu se câștigă banul, când vezi că ai fost crescută într-un anumit fel și te poartă viața într-o zonă pe care nu o cunoști și nu te caracterizează, vrei să îți depășești condiția, pentru că trebuie să fac o mărturisire: m-am angajat cu pile ca muncitor necalificat”, a povestit Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii.

Mihaela a cunoscut celebritatea cu emisiunea „De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

La 30 de ani, Mihaela Tatu și-a început cariera în radio, iar la 40 de ani devenise deja o figură celebră în televiziune. Astăzi, ea și-a regăsit forța interioară și a ales o nouă direcție profesională, devenind trainer în comunicare.