A murit Ron Ely, actorul care l-a interpretat pe Tarzan în anii '60. A murit la doar 5 ani după ce soția lui a fost înjunghiată mortal chiar de fiul lor

Autor: Laura Macovei

Actorul Ron Ely a murit la vârsta de 86 de ani

Sursa: Profimedia

Actorul american Ron Ely, cunoscut pentru rolul său iconic din serialul „Tarzan” din anii 1960, a decedat la vârsta de 86 de ani, a anunțat familia sa, potrivit AFP.

Actorul american Ron Ely a decedat la vârsta de 86 de ani. Vestea trecerii în neființă a fost făcută de fiica sa, Kirsten Ely, pe rețelele sociale. 

Citește și: A murit Christine Boisson. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul său din “Emmanuelle”, un film erotic pe care românii l-au adorat

Ron Ely, actorul care a dat viață personajului „Tarzan”

Ron Ely, a carctorul e a dat viață personajului „Tarzan”, și-a luat rămas bun de la această lume la vârsta de 86 de ani. 

„Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată", a declarat miercuri fiica sa, Kirsten Ely, pe reţelele sociale.

Ely a adus pe ecrane o versiune modernizată a celebrului personaj din junglă, interpretându-l într-un stil mai rafinat și mai sofisticat, care a reușit să capteze atenția publicului din întreaga lume.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Cu un fizic impunător, Ron Ely a fost apreciat nu doar pentru carisma sa pe ecran, ci și pentru curajul de a-și realiza propriile cascadorii. Acest lucru i-a provocat răni în timpul filmărilor, inclusiv o mușcătură de leu în timpul unei scene periculoase.

Serialul „Tarzan” a fost difuzat timp de două sezoane, consolidându-i statutul de star în perioada respectivă.

După încheierea serialului, Ely a continuat să activeze în industria cinematografică, în special în producții de televiziune din anii 1990.

Pe lângă cariera sa de actor, el a explorat și domeniul literar, devenind autorul a două romane polițiste.

Viața tumultoasă a lui Ron Ely

Viața personală a actorului a fost marcată de o tragedie în 2019, când fiul său, Cameron Ely, a fost împușcat de poliție în urma unui incident șocant în care soția lui Ron Ely, Valerie Lundeen Ely, a fost înjunghiată mortal.

Cameron, suspectat de această agresiune, a fost considerat o amenințare de către polițiști, care au intervenit în forță. Ron Ely a intentat ulterior un proces împotriva poliției, contestând acțiunile lor, dar instanța a decis că autoritățile au acționat în legitimă apărare.