Cine este actuala soție a lui Silviu Biriș, Rodica. Aurelian Temișan i-a dat de gol că s-au căsătorit în secret: „Ne-am simțit excelent la petrecerea voastră”

Autor: Laura Macovei

Evenimentul a fost făcut public de bunul său prieten, Aurelian Temișan, care a postat pe rețelele sociale imagini din ziua nunții

Sursa: Facebook

Silviu Biriș, actor cunoscut din România, s-a recăsătorit în secret la vârsta de 51 de ani, la opt ani după divorțul de fosta sa soție, Irina Cornișteanu, cu care are doi copii.

Noua soție a lui Silviu Biriș este Rodica Ștefan, femeia care i-a cucerit inima și despre care actorul prefera să păstreze discreția în urmă cu un an, atunci când a dezvăluit că intenționează să facă acest pas important în viața sa.

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri fără perdea despre relația cu soția lui: ''Pe Monica am chinuit-o cel mai mult''

Silviu Biriș și actuala soție, nuntă în secret

Evenimentul a fost făcut public de bunul său prieten, Aurelian Temișan, care a postat pe rețelele sociale imagini din ziua nunții.

Aurelian Temișan a fost invitat și ca prieten, dar și pentru a îi încânta pe cei prezenți cu vocea sa. În acest context, acesta i-a transmis un mesaj lui Silviu pe pagina sa de Facebook.  

„Prietene Silviu, îți dorim ca alături de Rodica să iți găsești liniștea și să îmbătrâniți frumos și împreună.

Ne-am simțit ex-ce-lent aseară la petrecerea voastră. Ca dovadă, iată o parte din bucuria de a cânta pentru tine și minunații voștri invitați, în același timp, mare parte fiind colegii noștri. Casă de… ce vreți voi, dar nimeni să nu își bage nasul în relația voastră”,
le-a urat Aurelian Temișan, pe Facebook, Rodicăi Ștefan și lui Silviu Biriș.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Ca răspuns, Silviu Biriș i-a transmis lui Aurelian că îi mulțumește pentru prezența sa la nuntă și îi apreciază extrem de mult talentul muzical. 

„Dragul meu Temi, cuvintele mele sunt sărace pentru a putea cuprinde imensa bucurie pe care ne-ai adus-o nouă și invitaților noștri!!! Muzica și talentul tău crează superlativul oricărui eveniment la care participi! Abia așteptăm concertul tău din 18 noiembrie de la Teatrul Naţional „I.

L. Caragiale” Bucureşti. Faptul că ați venit la nunta noastră rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, i-a răspuns Silviu Biriș.

Citește și: Aurelian Temișan, adevărul despre săruturile cu Loredana Groza: ''Eram tineri amândoi, eram timizi. Loredana se gâdila''

Silviu Biriș a fost căsătorit anterior cu Irina Cornișteanu, alături de care are doi copii: o fată de 18 ani și un băiat de 23 de ani.

După divorțul din 2016, actorul a traversat o perioadă dificilă, în care a suferit destul de mult, fapt ce l-a determinat să se înscrie la Teologie pentru a găsi liniștea sufletească.