Teodora, geloasă din cale afară pe Robi și Criss! Concurentul de la „Casa iubirii” pare să își îndrepte atenția spre alte fete, după ce bruneta l-a tratat constant cu răceală

Autor: Diana Ghita

Teodora s-a înfuriat pe Robi

Sursa: Captură KANAL D

În „Casa iubirii”, atmosfera devine tot mai tensionată între Teodora și Robi, pe măsură ce discuțiile lor devin mai aprinse. Deși cei doi se cunosc de aproape două luni și jumătate, Teodora a mărturisit recent că nu se simte pregătită să se arunce într-o relație, iar asta pare să îl facă pe Robi să se gândească la o nouă cunoaștere, cu o altă fată.

Problemele au început să se intensifice în momentul în care Teodora și-a exprimat îngrijorarea față de impulsivitatea lui Robi. Ea i-a dat de înțeles acestuia că se teme să avanseze în cunoaștere. Deși inițial părea că ar prefera să păstreze o distanță emoțională, reacția ei atunci când a aflat că Robi ar putea să își îndrepte atenția către o altă concurentă a scos la iveală o altă latură a tinerei, mult mai pasională.

Teodora nu vrea o relație cu Robi, dar nici să-l piardă

În cadrul ediției de joi, 24 octombrie, din „Casa iubirii”, Robi a declarat că, dacă Teodora nu își clarifică intențiile, ar putea să înceapă să cunoască alte fete din casă. Această afirmație a declanșat furia Teodorei, care, atunci când Robi a chemat-o în camera roșie, a intrat plină de nervi.

Frustrarea ei nu doar că nu s-a calmat, dar a fost amplificată de faptul că Robi a discutat și cu Criss, ceea ce a stârnit un val de gelozie în Teodora.

Robi:   „Eu cred că Criss mă simpatizează”.

Teodora:  „Tu vrei să intri în altă cunoaștere? Spune-mi, ca să știu”.

Robi: „Nu vreau să intru în altă cunoaștere, eu sunt îndrăgostit de tine, Teo”.

Citește și: Teodora dezvăluie ce simte pentru Robi: „Am simțit să-l sărut”. Ce o face, însă, să ezite în cunoașterea cu el, după ce părinții ei l-au acceptat

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Totuși, această declarație nu a fost suficientă pentru a liniști furia și nesiguranța Teodorei. În schimb, ea a continuat să își exprime nesiguranța față de viitorul lor: „Nu vreau să mă arunc într-o relație, asta am vorbit și cu fetele”.

Urmăriți discuția celor doi din camera roșie în materialul video de mai jos:

Robi o amenință pe Teodora că îl va pierde

Robi, vizibil iritat de reținerile Teodorei, a adus în discuție timpul îndelungat petrecut împreună, în care cunoașterea lor nu a evoluat foarte mult: „Cum adică nu vrei să te arunci? Teo, sunt două luni și jumătate de interacțiune”.

Însă bruneta i-a explicat că în tot acest timp au întâmpinat diverse situații dificile și, de aceea, este reticentă în continuare: „Două luni în care eu am avut foarte multe bariere și foarte multe

lucruri la mijloc. Nu e ca și cum noi am început bine”.  

Citește și: Robi, pedepsit pentru că a încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Pedeapsa ta va fi pe măsura faptelor tale!” Andreea Mantea a făcut un anunț tranșant despre ceea ce i se va întâmpla concurentului

Deși Robi a încercat să îi ofere un ultimatum, prin faptul că i-a spus că riscă să-l piardă dacă nu ia o decizie clară, Teodora a evitat să răspundă concret. Astfel, timpul petrecut în camera roșie nu a adus clarificări în relația lor, iar cei doi s-au întors în casele lor fără să își rezolve problemele.