Ileana Sterp, declarații exclusive despre cearta din familie: „Au fost între Iancu și Daniela niște discuții..” Ce detalii a dat despre nunta din acest weekend

Autor: Laura Macovei

Ileana Sterp a împărtășit câteva detalii despre nunta fratelui său, Iancu

Sursa: Ileana Sterp Facebook

Nuntă mare în acest weekend. Iancu Sterp și Denisa Coțolan își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, iar după vor continua cu o petrecere grandioasă. Mai multe detalii despre eveniment, dar și despre scandalul iscat între Iancu și Culiță, a oferit Ileana Sterp.

În acest weekend, Iancu Sterp și Denisa se căsătoresc religios, cu petrecere mare. Despre acest subiect a vorbit în amănunt Ileana Sterp, care a intrat într-un apel audio cu prezentatoarele Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu

Ileana Sterp, declarații exclusive despre cearta din familie

Weekendul acesta, familia Sterp se pregătește pentru o nuntă de poveste, plină de emoții și tradiții. Invitată la emisiunea lui Ilinca Vandici, Ileana Sterp a împărtășit câteva detalii despre nunta fratelui său, Iancu. După cununia civilă cu tematică de cowboy, care a surprins pe toată lumea, inclusiv pe membrii familiei, duminică urmează o nuntă tradițională grandioasă.

Ilinca Vandici: Spune-ne de cununie. Cum a fost?

Ileana Sterp: Foarte faine. Iancu ne-a anunțat foarte din scurt tematica care urma să fie.

Teo Trandafir: Dar de unde aveați pălării de cowboy în mijlocul patriei?

Ileana Sterp: Eu aveam comandată de pe net pentru ceva ținute și primisem unele cadou de la cineva din State.

Ilinca Vandici: Lor cum le-a venit ideea?

Ileana Sterp: Nu știu. Nici nu i-am întrebat.

În același context, Teo Trandafir a adus în discuție și scandalul iscat după cununia civilă a mezinului familiei, eveniment la care Culiță și Daniela nu au fost prezenți. 

Potrivit Ileanei, singura problemă a fost lipsa comunicării. De altfel, totul este în regulă acum, iar Culiță Sterp alături de Daniela Iliescu vir fi prezenți la nunta din acest weekend.  

Teo Trandafir: În legătură cu marii absenți. S-au rezolvat micile probleme de comunicare?

Ileana Sterp: De comunicare cred că a fost vorba acolo. Culiță fiind foarte prins și ocupat, era normal ca el să nu vină. S-au creat acolo niște chestii, dar eu zic că s-au rezolvat. Au fost între Iancu și Daniela niște discuții, dar ei se înțeleg foarte bine și s-a rezolvat până la urmă.

Ce detalii a oferit Ileana Sterp despre nunta din acest weekend

Ileana a menționat că atmosfera va fi una autentic românească, cu sarmale, ciorbă, plăcinte la cuptor și alte preparate specifice. Mama Geta, de asemenea, a avut parte de emoții în alegerea ținutei, optând pentru două rochii în cele din urmă, după ce s-a confruntat cu dificultăți legate de kilograme. Ileana, la rândul ei, va purta o rochie portocalie, iar invitații – în jur de 400 – se pot aștepta la un eveniment memorabil.

Pentru Ileana, această zi marchează un moment de neuitat, amintirile din copilăria petrecută alături de fratele său fiind mereu prezente. 

Teo Trandafir: Ce mâncăm, că noi venim?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Ileana Sterp: De toate. Am înțeles că o să fie și plăcinte la cuptor. Nu știu dacă am voie să zic prea multe. Abia aștept să văd și eu, nu știu prea multe.

Ilinca Vandici: Sarmale?

Ileana Sterp: Normal, o să fie. Și ciorbă.

Ilinca Vandici: Tortul știm cum e?

Ileana Sterp: Nu știu, știu că Denisa își dorea un tort mare, în formă de inimă, dar până la urmă cred că a renunțat la idee.

Ilinca Vandici: Mama Geta și-a luat rochia?

Ileana Sterp: Vreau să zic că mama ieri a fost să-și ia rochie. Zicea că din cauza kilogramelor nu-și găsește nimic. Era stresată. Ieri a fost cu Geta și și-a luat 2 rochii.

Ilinca Vandici: Și tu?

Ileana Sterp: Eu am o rochie portocalie.

Ilinca Vandici: Nunta are și ea vreo tematică?

Ileana Sterp: Da.

Ilinca Vandici: Știm câte rochii va avea mireasa?

Ileana Sterp: Știm, dar nu pot să spun. La nuntă o să fie în jur de 400 de persoane.

Ilinca Vandici: Care este cea mai frumoasă amintire a ta cu Iancu?

Ileana Sterp: Cred că toată copilăria în sine a fost superbă. Mersul la vaci, la fân, la scăldat în lac, amintirile astea o să-mi rămână toată viața întipărite în minte.