Maria este badanta româncă din Italia care a fost spulberată de un militar american pe șosea, în timp ce aștepta autobuzul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2024, 13:55

Femeia aștepta autobuzul pentru a se deplasa către locul de muncă, unde lucra ca îngrijitoare

 
Sursa: rainews.it

Un grav accident rutier a avut loc pe șoseaua Appia Formia Garigliano din Italia, în apropierea regiunii Lazio, unde o româncă de 63 de ani și-a pierdut viața.

Femeia, identificată doar cu prenumele Maria S., aștepta autobuzul pentru a se deplasa către locul de muncă, unde lucra ca îngrijitoare.

Citește și: Accident grav în județul Hunedoara. A fost activat Planul roșu de intervenție după ce două persoane au murit și alte 20 au fost rănite

Trupul Mariei a fost aruncat la 30 de metri distanță de locul accidentului

Potrivit  Il Messaggero, i ncidentul s-a petrecut atunci când un bărbat american de 42 de ani, aflat la volanul unui Audi A4, a pierdut controlul mașinii în timp ce încerca să depășească un alt vehicul.

Conform autorităților, acesta a lovit un Fiat 500 în timpul manevrei și, ulterior, a ricoșat violent către marginea drumului, unde a lovit-o din plin pe Maria. Impactul devastator a propulsat trupul femeii la aproximativ 30 de metri distanță de locul accidentului, fiind găsit ulterior pe un câmp din apropiere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Bărbatul nu i-ar fi acordat primul ajutor victimei

Conform  Rai News, militarul american a suferit doar răni minore în accident, însă, potrivit primelor informații, acesta nu ar fi încercat să acorde ajutor victimei.

Gestul său de nepăsare și circumstanțele grave ale accidentului au dus la deschiderea unei anchete pentru omor din culpă și neacordarea de prim ajutor.

Citește și: Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat

Trupul neînsuflețit al Mariei S. a fost descoperit de un fermier din zonă, care a observat poșeta femeii pe marginea drumului.

După ce a identificat corpul victimei, fermierul a alertat imediat poliția.

În comunitatea locală din Formia, Maria era cunoscută și respectată. În timp ce ancheta continuă, autoritățile din Italia fac eforturi să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului și să determine responsabilitatea militarului american.