Dăm distracția la maximum cu noul sezon “Roata Norocului”, din 10 noiembrie, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2024, 18:16

Spectacolul total vine cu momente amuzante, cu dialoguri spumoase între cei doi prezentatori și invitații lor cu talent actoricesc, Ana-Maria Barnoschi interpretând o serie de personaje în strânsă legătură cu puzzle-urile emisiunii.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi se pregătesc de reîntâlnirea cu publicul pentru că noul sezon “Roata Norocului” va începe la Kanal D! Din 10 noiembrie, de la 21:00, în fiecare duminică, telespectatorii se vor bucura de experiența unui show total în care premiile uriașe, glumele, muzica de calitate fac echipă cu faptele bune, pentru că în fiecare ediție a emisiunii “Roata Norocului”, invitații vedetă joacă pentru o cauză nobilă.

Un nou sezon “Roata Norocului” va începe din 10 noiembrie, la Kanal D

Sunt tare bucuros să dau această veste, mai e foarte puțin până când Norocul va intra în casele telespectatorilor! Suntem puși pe glume și oferit premii, doar ne șțiți: umorul și generozitatea ne caracterizează! ”, spune Bursucu.

Eu l-am avertizat pe colegul și prietenul meu (n.r.

Bursucu): sezonul acesta voi râde și mai cu poftă. Și vom da premii și mai multe, pentru că știu că Norocul e de partea noastră! Emoțiile concurenților vor fi foarte mari, dar noi știm să-i relaxăm, să-i facem să se simtă în largul lor astfel încât ei să câștige cât mai multe lucruri. Avem laptopuri, telefoane, mobilier, tot ce ai gândit și tot ce nu ți-ai imaginat și, mai presus de orice, avem un autoturism, o mașină nou nouță care te așteaptă să o câștigi!
”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: EXCLUSIV. Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis si luna de miere

Spectacolul total vine cu momente amuzante, cu dialoguri spumoase între cei doi prezentatori și invitații lor cu talent actoricesc, Ana-Maria Barnoschi interpretând o serie de personaje în strânsă legătură cu puzzle-urile emisiunii. Mai mult decât atât, distracția este asigurată la “Roata Norocului” și de <pedepsele> care uneori vin la parchet cu veselia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Dam distracția la maximum, din 10 noiembrie, de la 21:00, la Kanal D, odată cu începerea noului sezon “Roata Norocului”!

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Bursucu după intervenția la stomac: ,,E un corp străin în organismul tău”. Vedeta KanalD a reușit să scape de 20 de kilograme în primele trei luni

Not ă: Pe 3 noiembrie ajunge la final primul sezon al emisiunii “The Floor”.