Apariție uluitoare în Casa iubirii! Mama Teodorei va purta o discuție serioasă cu Robi, în camera roșie! „Vreau să știu care e situația...” Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 26 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2024, 22:20

Surpriză de proporții în Casa iubirii! Mama Teodorei își va face apariția în camera roșie, unde îl va chema pe Robi pentru a-i cere explicații despre ceea ce se întâmplă între el și Teodora!

Al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea în cadrul show-ului matrimonial, dar și multe controverse, tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. Deși până de curând păreau din ce în ce mai apropiați și își doreau cu ardoare să formeze un cuplu, de câteva zile încoace Teodora și Robi au ajuns în pragul despărțirii din cauza multor momente de gelozie și a orgoliilor puternice.

În ediția de sâmbătă, cei doi concurenți vor avea parte de o surpriză copleșitoare deoarece mama Teodorei își va face apariția în camera roșie, unde îl va chema pe Robi.

Mama Teodorei își va face apariția în camera roșie, unde îl va chema pe Robi pentru a-i cere explicații

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii va pluti o atmosferă palpitantă deoarece în platoul emisiunii își va face apariția mama Teodorei, care își va dori să poarte o discuție extrem de serioasă cu Robi, pentru a-i cere câteva explicații în legătură cu ceea

ce se întâmplă între ei în ultima vreme.

Citește și: Teodora cedează din nou, din cauza lui Robi, și începe să plângă! De data aceasta, însă, concurentul de la „Casa iubirii” nu mai crede în lacrimile ei: „Pa, la revedere!”

Întrebată dacă mai există vreo șansă de împăcare, Teodora va răspunde prompt și tranșant că nu mai este cale că ea și Robi să îngroape securea războiului și să își continue relația.

În cele din urmă, Robi va fi chemat în camera roșie, unde va fi șocat să o întâlnească pe mama Teodorei.

Gagea: Mai credeți că mai există vreo șansă de împăcare?

Teodora: Nu! Absolut nu!

Julia: L-am întrebat pe Robi dacă crede că lui Criss îi place de el și a zis că pe ea nu o interesează!

Teodora: Ba da!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Julia: Îl place?

Teodora: E foarte interesat el!

Mama Teodorei va purta o discuție serioasă cu Robi, în camera roșie! „Vreau să știu care e situația...”

Robi va merge în camera roșie, cu speranța în suflet că o va întâlni pe Teodora, pentru a încerca să își lămurească problemele și noile neînțelegeri. Însă mare îi va fi mirarea concurentului când se va trezi în față mamei acesteia, care îl aștepta cu tristețe în privire. Aceasta l-a întâmpinat cu multă seriozitate și i-a cerut explicații despre ceea ce se petrece între el și fiica ei.

Citește și: Teodora, geloasă din cale afară pe Robi și Criss! Concurentul de la „Casa iubirii” pare să își îndrepte atenția spre alte fete, după ce bruneta l-a tratat constant cu răceală

Antoni: Nu pot să cred! Este mama Teodorei!

Robi: Sărut mâna!

Mama Teodorei: Vreau să știu care e situația între voi în momentul de față!