Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Ce ținute și-au ales mirii pentru marele eveniment

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 oct 2024, 16:05
colaj iancu si denisa-nunta iancu si denisa Foto(7)

Iată primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Sursa: Instagram Iancu Sterp

Au apărut primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan, iar cei doi miri se pare că și-au ales cu mare atenție ținutele pentru acest eveniment unic în viața lor.

Duminică, 27 octombrie, este ziua în care Iancu Sterp și Denisa Coțolan își unesc destinele în fața Lui Dumnezeu. Pentru nuntă mireasa și-a ales două rochii, una pentru cununia religioasă și cealaltă pentru petrecerea din această seară.

Ce ținute și-au ales Iancu Sterp și Denisa Coțolan pentru nuntă

Pentru nuntă, Denisa Coțolan a ales un machiaj simplu, dar de efect și o manichiură albă, în formă de migdală, exact pe stilul ei. 

Între timp, Iancu Sterp a publicat primele imagini cu el în costumul de mire și cu buchetul de mireasă al Denisei.

La rândul ei, tânăra a ales o rochie de mireasă cu perle.

La scurt timp după ce tânăra le-a arătat fanilor cum s-a aranjat pentru nuntă, soacra ei a arătat, și ea, cum s-a pregătit pentru eveniment.

Aceasta a optat, de asemenea, pentru un machiaj simplu, cu buze roșii și sprâncene conturate subtil, și o coafură clasică.

Rochia aleasă pentru nunta fiului ei este una verde, lungă, după cum se poate observa în imaginile postate de acesta, care, de asemenea, a publicat un videoclip cu Mama Geta în lacrimi. În momentul în care l-a văzut în costum de ginere, aceasta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Cei doi au ales să facă ceremonia religioasă la Biserica din Hațeg, unde așteaptă un număr cât mai mare de persoane, după cum a transmis Iancu sâmbătă, într-o filmare postată pe Instagram.

De asemenea, la petrecerea de nuntă de diseară sunt așteptați în jur de 400 de invitați.

„Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos”,  a dezvăluit Mama Geta în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Citește și: Incredibil ce mesaj i-a lăsat Mama Geta lui Iancu Sterp imediat după cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Am ajuns să îmi văd și mezinul familiei căsătorit”

În aceeași emisiune, mama lui Iancu a vorbit despre rochiile de mireasă ale Denisei, pe care aceasta le-a ținut secrete până în ultimul moment, pentru a-i surprinde pe toți: „E surpriză rochia de mireasă, sunt două rochii. Eu nu am văzut, pentru că încă fata-i la probă. Atunci e mai frumos să vedem, chiar când o îmbracă”.  

Când începe petrecerea de nuntă a lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan

Chiar dacă, inițial, Iancu și Denisa au trecut biserica greșită pe invitațiile pentru nuntă, mirele a anunțat chiar cu o zi înainte de nuntă locația exactă a bisericii și și-a cerut iertare pentru încurcătură.

„Dragi invitați, să știți că Denisa a greșit locația bisericii în invitația electronică pe care v-a trimis-o. Cei care vreți să veniți la biserică, să nu băgați pe GPS acea locație, că o să vă ducă undeva la Brașov. Biserica unde o să ne cununăm noi este în orașul Hațeg”,  a transmis Iancu Sterp, prin intermediul unui videoclip postat pe Instagram.

După petrecerea de acasă și cununia religioasă urmează marea petrecere, care este programată la ora 18:00. În același clip, Iancu a transmis programul complet al evenimentului: „La 12:30 va trebui să fiți la mine acasă, la ora 14:30 o să fim la Denisa acasă și la 15:30 o să fim la biserică la Hațeg. După, la sală la ora șase seara. Sper să veniți toți invitații de la nuntă. Vă pup și vă aștept!”.

Printre nuntașii care îl însoțesc pe Iancu Sterp către casa Denisei Coțolan se numără și fratele lui mai mare, Culiță Sterp, împreună cu logodnica lui, Daniela Iliescu, și fiul lor, Milan.

Citește și: Motivul pentru care Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc pe 27 octombrie! Mama Geta a fost atentă la toate detaliile: „El n-a știut. Eu i-am pus data nunții”

Înainte de slujba de la biserică, familia Sterp a organizat o petrecere acasă, în curte, conform tradiției. Aceștia și-au propus să respecte obiceiurile și să aibă o atmosferă de sărbătoare autentică, după cum a mai dezvăluit Mama Geta în respectiva emisiune. Astfel, aceasta, împreună cu fiica ei, Getuța, și cu mama Denisei s-au apucat de pregătiri încă de sâmbătă. Ieri, sora lui Iancu a postat diverse fotografii cu platourile pregătite pentru invitați și decorațiunile din curte.