Tensiuni aprige în Casa iubirii! Julia și Virginia, împotriva Biancăi și a lui Patrick: „Ești degeaba!”. Ce au de împărțit concurenții

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 oct 2024, 21:00

Cei patru concurenți intră într-un conflict de proporții

Sursa: Captură KANAL D

În Gala din această seară, Patrick, Bianca, Virginia și Julia au intrat într-un adevărat conflict. Virginia și Julia s-au întors împotriva lui Patrick, după ce Bianca a intrat în „Casa iubirii”.

Patrick crede că Virginia face strategii împotriva lui, iar Bianca este revoltată de atitudinea arogantă de care Julia dă mereu dovadă în discuțiile cu ei, așa că s-a lăsat cu adevărate scântei în această Gală.

Ce au de împărțit Patrick, Bianca și Virginia

Patrick este de părere că Virginia s-a îndreptat, ușor, ușor, împotriva lui, după ce Robert a ieșit din „Casa iubirii”, iar o parte din susținătorii lui au migrat către ea, însă aceasta îl asigură că nu are de ce să intre în concurență

cu el, mai ales că premiile de la finalul competiției se dau pentru un băiat și o fată, deci logic ar fi ca Virginia să intre în concurență, mai degrabă, cu Bianca Giurcă, iubita lui Patrick.

Virginia: „Nu ne-am bate noi doi, dar tu ai o iubită aici, în casă, asta e problema”.

Patrick: „Că te-ai bate tu cu ea?”.

Virginia: „Păi atunci strategia pentru ce? Că eu cu tine nu...”.

Bianca: „Cred că asta e problema”.

Citește și: Julia nu mai vrea să-l vadă pe Robi în fața ochilor! „Dispari!”. Concurentul a rămas șocat de comportamentul blondinei

Bianca Giurcă a remarcat că atât Virginia, cât și Jiulia le aruncă săgeți ei și lui Patrick și nu înțelege de ce.

În acest sens, blondina a dezvăluit că mai mult se amuză de cum a ajuns Patrick de când e cu ea: „Îmi vine să râd de ce atitudine are Patrick, că la tine n-am așteptări, de asta am atitudinea asta”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

De ce s-a îndreptat Julia împotriva Biancăi și a lui Patrick

Ulterior, Julia a explicat că, de când Patrick este într-o cunoaștere cu Bianca, a început să o înțepe cu anumite fapte care s-au întâmplat în trecut.

În acest sens, concurentei i se pare că prietenia dintre ei s-a alterat de când Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubirii”.

„A început el să se uite la episoade și că a văzut el nu știu ce și că îi dă dreptate lui Robi acum. Păi nu mi se pare corect ce face Patrick acum și să se uite mai bine la episoade, că toate certurile pe care eu le-am avut cu el n-au fost certuri cu el, au fost certuri cu Bianca și el da, clar a fost implicat pentru că este cunoașterea Biancăi.

Deci eu nu m-am certat cu Patrick”, a spus Julia.

Citește și: Despărțire în ”Casa Iubirii”? „M-am săturat”. Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca și Patrick. De la ce a pornit totul

Însă, cu toate acestea, iubita lui Patrick s-a arătat în continuare intrigată de comportamentul blondinei, întrucât i se pare că se crede superioară fără a avea un motiv anume.

Bianca: „Dintre toți patru de aici care suntem în discuție tu ești foarte arogantă și nu înțeleg pe ce bază”.

Julia: „Că vreau și că pot! Fii și tu! Poți?”.

Bianca: „Păi eu pot, că eu am cu ce. Eu sunt în „Casa iubirii”, sunt pe context. Tu ești degeaba!”.