Ce ținută a ales Daniela Iliescu să poarte la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Primele declarații despre alegerea rochiei: „Am purtat și lenjerie intimă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 oct 2024, 09:01

Daniela Iliescu a atras toate privirile, dar și critici cu rochia

Sursa: Instagram: Daniela Iliescu

Daniela Iliescu a fost aspru criticată pentru ținuta purtată la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan. Partenera lui Culiță Sterp nu a stat pe gânduri și le-a dat peste nas internauților!

Daniela Iliescu, partenera cântărețului Culiță Sterp, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale pentru ținuta purtată la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Coțolan. Dacă pentru cununia religioasă, Daniela a optat pentru un costum negru, pentru petrecerea de nuntă, partenera lui Culiță Sterp a ales o rochie spectaculoasă.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Ce ținute și-au ales mirii pentru marele eveniment

Daniela Iliescu a fost criticată de internauți pentru rochia aleasă

Daniela a optat pentru o rochie neagră spectaculoasă, care îmbina eleganța unei salopete din dantelă pe dedesubt cu un design îndrăzneț. În timp ce unii invitați și urmăritori au apreciat stilul unic al acesteia, mulți internauți au criticat-o, considerând că ținuta sa era prea extravagantă pentru un astfel de eveniment.

Citește și: Daniela Iliescu, mesaj emoționant de ziua lui Culiță Sterp: „Dacă ar fi să o luăm de la capăt...”. Ce cadou a primit artistul de la logodnica lui

Printre comentariile răutăcioase de pe Instagram, unul dintre internauți a scris: „Eu la petrecerea de Halloween m-aș fi dus așa îmbrăcată!”, sugerând că ținuta era potrivită pentru o ocazie mai degrabă de costum.

Altul a menționat: „Nu e cu răutate, dar parcă e prea mult, ceva nu se pupă.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Daniela nu a ezitat să răspundă acestor critici, reacțiile sale fiind ironice, dar și directe. Daniela Iliescu a mărturisit că nici nu se aștepta ca ținuta ei să fie înțeleasă de toată lumea, considerând că este o alegere îndrăzneață și care iese din tipare.

„Puteai să te duci îmbrăcată normal că te primeau sigur la Halloween,” a replicat ea unuia dintre internauți.

La un alt comentariu, Daniela a scris: „Sunt mișto, știu, mersi! Cine înțelege, apreciază. Cine nu îndrăznește să iasă din tipar nici nu trebuie să înțeleagă.”

Daniela Iliescu a venit și cu o explicație pentru alegerea făcută

Tot în secțiunea destinată comentariilor, Daniela Iliescu le-a mulțumit tuturor pentru toate comentariile primite, fie ele pozitive sau negative, considerând că este absolut normal ca un lucru sau o persoană să nu fie pe placul tuturor.

Citește și: Ileana Sterp, declarații exclusive despre cearta din familie: „Au fost între Iancu și Daniela niște discuții..” Ce detalii a dat despre nunta din acest weekend

Într-un scurt rezumat despre rochia pe care a purtat-o, Daniela a explicat că a gândit singură fiecare detaliu și a mărturisit că preferă ținutele neconvenționale, pentru că îi place să exploreze partea stilistică într-un mod propriu. Ea a menționat că piesa din dantelă a fost dificil de realizat și de purtat, explicând că a trebuit să țină cont chiar și de detalii practice, precum mersul la baie. Partenera lui Culiță Sterp a subliniat că a purtat lenjerie intimă, răspunzând astfel curiozității unor persoane.

De asemenea, Daniela a subliniat că nu își creează ținutele pentru a concura cu alte persoane, ci din pasiune și plăcere, adăugând că nu este interesată de comparații.

„Vă mulțumesc pentru toate comentariile, oricum ar fi ele, e absolut normal ca un lucru, o persoană sa nu fie pe placul tuturor. Ca sa vă fac un scurt rezumat legat de rochie, mi-am gândit singură fiecare detaliu și da, nu mă caracterizează ținutele comune, pentru că îmi place să mă joc cu partea stilistică așa cum știu eu. Piesa de dantelă da, a fost greu de realizat, purtat, am gândit inclusiv mersul la baie (ca multe sunteți curioase), am purtat și lenjerie intimă etc. De asta spun ca nu e pentru oricine. În al doilea rând, nu îmi creez ținutele să fac concurențe, eu fac totul din plăcere și pasiune şi nu mă interesează comparațiile.”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.