Câți bani s-au pus în plic la nunta lui Iancu Sterp și Denisa! Suma totală pe care au primit-o aceștia de la cei peste 700 de invitați

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 oct 2024, 21:02

Un aspect care a atras atenția la acest eveniment de vis a fost suma oferită de invitați drept dar

Sursa: Iancu Sterp Instagram

Ziua mult așteptată pentru Iancu Sterp și Denisa a venit cu un eveniment fastuos, organizat cu minuțiozitate și lux, care a atras atenția întregii comunități din Simeria, Hunedoara.

Un aspect care a atras atenția la acest eveniment de vis a fost suma oferită de invitați drept dar. 

Citește și: Ce ținută a ales Daniela Iliescu să poarte la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Primele declarații despre alegerea rochiei: „Am purtat și lenjerie intimă”

Suma totală pe care au primit-o Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Cununia religioasă a fost momentul central al unei sărbători de zile mari, la care au participat nu doar familia și prietenii apropiați, ci și invitați de renume. Alegerea nașilor a fost la fel de impresionantă, părintele spiritual al mirilor fiind dintr-o familie înstărită, cu afaceri prospere în industria lemnului.

Atmosfera de la eveniment a fost întreținută de nume sonore din muzica de petrecere, printre care Costel Biju și Adrian Minune, care au oferit un spectacol pe măsura ocaziei.

În spiritul noilor tendințe, meniul nupțial a fost rafinat, punând la dispoziția invitaților preparate sofisticate, cu fructe de mare, un candy bar cu ciocolată adusă tocmai din Dubai, precum și un tort grandios. În mod surprinzător, tradiționalele sarmale au lipsit de pe mese, înlocuite de feluri moderne și rafinate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Potrivit Cancan, fiecare invitat a contribuit cu aproximativ 700 de euro de persoană. Așadar, la o nuntă cu peste 700 de invitați, suma totală acumulată de miri doar din daruri este una de-a dreptul amețitoare, situată în jurul a 490.000 de euro. 

Culiță Sterp, fratele mirelui, a adus spectacolul

Pe lângă darul generos, invitații s-au bucurat de un adevărat spectacol.

Culiță Sterp, fratele lui Iancu, nu s-a dat în lături când a venit vorba de dedicații, cheltuind în jur de 10.000 de euro pentru dedicații speciale în cinstea fratelui său și a miresei.

Citește și: Detaliul nemaipomenit de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Ce au servit invitații, dar și cum a arătat a doua rochie aleasă de Denisa pentru marele eveniment

Bancnotele au zburat fără reținere, adăugând o notă de exuberanță și festivitate evenimentului, într-o atmosferă de basm.