Adrian Cioroianu, dezvăluiri inedite despre femeile din viața lui: „Am fost un om norocos”. Cum arată femeia perfectă pentru cunoscutul politician

Autor: Diana Bostan

Adrian Cioroianu, unul dintre cei mai respectați oameni politici ai României și o personalitate cunoscută pe plan internațional, a făcut o serie de declarații inedite despre femeile care i-au marcat viața, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adrian Cioroianu, cunoscut pentru cariera sa remarcabilă în politică, educație și diplomație, a vorbit despre cum aceste femei l-au influențat și l-au ajutat să se definească ca bărbat.

Citește și: Cine este Adrian Cioroianu. Biografie, CV și studii. Cum a reușit în politică în anii 2000

Politicianul se declară un bărbat norocos în privința femeilor

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Cioroianu a subliniat faptul că se consideră un „om norocos” din multe puncte de vedere, inclusiv în ceea ce privește întâlnirile și relațiile cu femeile din viața sa.

Fostul Ministru al Afacerilor Externe al României și actual director al Bibliotecii Naționale a României a spus că „femeile sunt una dintre cele mai importante școli pentru un bărbat”, fiind o adevărată sursă de învățătură și formare personală.

Citește și: Adrian Cioroianu, invitat duminică la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D

Adrian Cioroianu a explicat cum fiecare femeie pe care a cunoscut-o a avut un rol important în conturarea identității sale, susținând că femeile din viața unui bărbat contribuie semnificativ la dezvoltarea acestuia. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mesaj direct către Silviu Prigoană! Ce a avut să îi spună, dar și cum a ales să îi mulțumească omului de afaceri? "Am și eu responsabilitatea mea, cum și tu ai avut responsabilitatea ta!"

„Am fost un om norocos. Din multe puncte de vedere am fost un om norocos, inclusiv în privința femeilor pe care le-am cunoscut. Eu cred că femeile sunt una dintre cele mai importante școli pentru un bărbat. Femeile pe care le întâlnești în viața sunt în egală măsură o școală eficientă în modelarea unui bărbat. Ele dau posibilitatea unui bărbat să-și stabilească identitatea.”, a spus Adrian Cioroianu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce spune Adrian Cioroianu despre relațiile sale

În ceea ce privește detalii personale sau despre relațiile sale, Adrian Cioroianu a preferat să rămână discret. „Nu pot să vă dau relații pentru că sincer nu am o bună impresie despre bărbații care povestesc. Dar ce pot să vă spun cu mâna pe inimă este că am avut șansa să cunosc niște femei admirabile și fiecăreia dintre ele, de la mama băiatului meu la prietena pe care o am acum, tuturor le mulțumesc.”

,  a spus Adrian Cioroianu, păstrându-și intimitatea și aprecierea față de fiecare femeie care a jucat un rol în viața sa.

Adrian Cioroianu a fost întrebat despre viziunea sa asupra femeii perfecte și a răspuns într-un mod simplu și sincer, subliniind că femeia perfectă este cea alături de care te simți pur și simplu bine. El a explicat că nu este de acord cu stabilirea unor „topuri” sau „clasamente” în ceea ce privește relațiile, considerând că un bărbat nu ar trebui să compare femeile sau să le pună într-o competiție.

Tot politicianul a menționat faptul că nu a fost niciodată singur.

Citește și: Cine sunt femeile din viața lui Adrian Cioroianu. Câte soții a avut și câți copii are fostul ministru de externe

„Dar ce credeți că fac tabele, fac topuri, fac clasamente. Aceste lucruri un bărbat nu le face. N-am fost singur în nici o gară. Femeia perfectă este femeia în care te simți bine pur și simplu.” , a spus politicianul.

Adrian Cioroianu este una dintre cele mai importante personalități ale României, având o carieră impresionantă în politică și în domeniul academic. A fost membru al PNL, Senator și vicepreședinte ALDE în Parlamentul European, iar din 2021 este directorul Bibliotecii Naționale a României. Pe lângă activitatea politică și academică, Adrian Cioroianu a fost Ambasadorul României la UNESCO și profesor la Facultatea de Istorie, fiind apreciat pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul cultural și educațional.