TARA-N BUCATE. Sarmale in cuib si piftie de curcan dupa o reteta gorjeana

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

La „Tara-n Bucate”, mergem in tinutul lui Brancusi, acolo unde gorjenii au ridicat bucatele lor traditionale la rang de arta.

Piftiile au, acum, propriul lor festival! Ba, chiar se scriu si poezii despre minunea tremuranda de aspic. Raciturile, fel si fel, se fac pe acest pamant dintotdeauna. Si tot cam de atunci se si mananca impreuna cu sarmalute ori varza calita. Altfel, nu! Dar, haideti mai bine sa vedem pe la ce mese intinse s-a mai asezat George Mihai in cadrul rubricii "Tara-n bucate"!

##VIDEO132825##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: