Reacția Alexiei Eram la sărutul dintre Mario Fresh și Mira: "Trebuie să faci diferență"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 sep 2022, 05:40

Reacția Alexiei Eram la sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Sursa: Facebook Alexia Eram

Alexia Eram a făcut noi declarații despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira.

Mira şi Mario Fresh au lansat împreună o baladă puternică "Deziubeşte-mă", o piesă despre iubire. Artiştii sunt şi protagoniştii videoclipului. În videoclipul melodiei, soliștii se sărută, ceea ce i-a surprins și chiar înfuriat pe unii dintre fanii celor doi. Iată cum a reacționat Alexia Eram după ce a văzut sărutul dintre cei doi artiști.

Citeste si: Care a fost, de fapt, reacția Alexiei Eram cu privire la sărutul dintre iubitul ei și Mira? Prima apariție împreună la TV: ''Ea tremura''

Reacția Alexiei Eram la sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Însă, după ce au apărut imaginile cu Mira și Mario Fresh în timp ce se sărută, mulți s-au grăbit să-i dea despărțiți pe artist și Alexia.

Recent, Alexia a realizat un videoclip cu întrebări și răspunsuri pe care l-a încărcat pe contul său de YouTube, unde a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări, mai exact sărutul dintre Mario Fresh și Mira în

videoclipul piesei „Deziubește-mă”.

Așadar, poate spre surprinderea multora, Alexia Eram nu a fost deloc deranjată de acest moment de apropiere dintre iubitul ei și artistă. Tânăra a dat de înțeles că a fost un sărut adevărat, dar că artiștii și actorii trebuie să-și facă meseria.

Citeste si: Mesajul Alexiei Eram după ce Mario Fresh și Mira s-au afișat împreună, la scurt timp după sărut! Ce a postat în miez de noapte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru.

Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă” ,  a declarat Alexia Eram, în ultimul vlog postat pe YouTube. 

Chiar dacă Alexia Eram a recunoscut de mai multe ori că este geloasă, când vine vorba despre cariera lui Mario Fresh, tânăra este foarte înțelegătoare.

„Nu prea ești sinceră. Parcă ziceai că ești foarte geloasă. Și vai, acum nu te-a deranjat sărutul. Ar fi ok să fii sinceră. E plin de mincinoși care vor să dea bine ”, a comentat cineva.

În trecut, într-adevăr, Alexia a admis că este din fire mai geloasă. „Ce trece peste 18 ani și este puțin mai dezvoltată, dacă îmi zice că sunt drăguț și vine să facem o poză, ea imediat reacționează. Zice: «Nu vedea că sunt aici, ești drăguț, ăăă?»”, a povestit Mario Fresh în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.