Reacția ambasadorului Coreei de Sud la București, după o excursie pe Transfăgărășan. Ce părere are despre România

Autor: Diana Ghita

Kap-soo Rim a vorbit despre vacanța lui pe Transfăgărășan

Sursa: Facebook Kap-soo Rim

Ambasadorul Coreei de Sud în România, Kap-soo Rim, a trăit o experiență inedită în timpul unei excursii pe spectaculosul Transfăgărășan, unde s-a întâlnit față în față cu mai mulți urși.

Într-o postare recentă pe Facebook,  ambasadorul Coreei de Sud în România a împărtășit detalii despre călătoria sa pe Transfăgărășan. Acesta a subliniat cât de memorabil a fost acest moment și a dat de înțeles că, pe traseu, s-a întâlnit cu urșii.

Ambasadorul Coreei de Sud a fost în excursie pe Transfăgărășan

Pe lângă peisajele impresionante ale zonei Bâlea Lac, Kap-soo Rim a avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu animalele sălbatice ale Munților Carpați.

Fotografiile postate de el surprind un urs în toată splendoarea sa, o amintire care a transformat simpla plimbare montană într-o adevărată aventură.

Kap-soo Rim, numit ambasador al Republicii Coreea la București în martie 2022, probabil nu se aștepta la o asemenea întâlnire în timpul excursiei sale pe Transfăgărășan. Deși atracția principală o reprezentau peisajele montane, prezența urșilor a adăugat un element de neprevăzut.

Citește și: A murit soția ambasadorului Rusiei în România! Femeia acuza stări de rău și probleme respiratorii

Diplomatul a fost impresionat de frumusețea peisajelor montane de pe Transfăgărășan. În postarea lui de pe Facebook, acesta a subliniat cât de mult l-a fascinat această parte a României, pe care o consideră o adevărată bijuterie naturală.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ce părere are Kap-soo Rim despre România

De asemenea, și zona Bâlea Lac l-a impresionat pe Kap-soo Rim. Acest loc l-a lăsat fără cuvinte datorită peisajelor spectaculoase. Fotografiile pe care le-a postat pe rețelele sociale surprind nu doar măreția muntelui și a lacului glaciar, dar și un moment inedit în care ambasadorul s-a întâlnit cu mai mulți urși pe traseu, moment care a adăugat un plus de autenticitate aventurii sale.

Această experiență i-a întărit convingerea că România este o țară binecuvântată, care merită să fie explorată și apreciată de turiști din întreaga lume, inclusiv de cei din Coreea de Sud. Pe lângă peisajele spectaculoase, diplomatul a subliniat și experiența sa culturală de care a avut parte. Acesta a menționat că și-a dedicat timpul și resursele pentru a cunoaște mai bine România.

Citește și: Momentul înfiorător în care un urs atacă o mașină pe Transfăgărășan! Șoferul autoturismului a filmat totul

„Am făcut o scurtă călătorie pe Transfăgărășan. Priveliștea uluitoare mi-a limpezit mintea. România este o țară atât de binecuvântată. Sper că mulți turiști coreeni îmi pot împărtăși sentimentul și senzația de uimire. Apropo, am stat în România în această vară, cheltuindu-mi timpul și banii în România și simțind frumusețile României”,  a

scris ambasadorul Kap-soo Rim, în postarea lui de pe Facebook.

Sursă foto: Facebook  Kap-soo Rim

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.