Reacția Anamariei Prodan după așa-zisul sărut pe gură cu un important om de afaceri însurat: "Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 08:15

Anamaria Prodan l-ar fi sarutat din greseala pe gura pe Eduard Irimia

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan se afla la Dubai unde participa la cele mai exclusiviste evenimente bucurandu-se de atentia celor mai influenti oameni de afaceri din lume.

De când s-a întors în Dubai, acolo unde de câțiva ani sexy impresara și-a făcut un nume în lumea afacerilor, Anamaria Prodan se afla înconjurată numai de oameni influenți din zona sportului și nu numai. Nu exista petrecere exclusivista la care impresara să nu participe alaturi de cei mai buni prieteni printre care și Catalin Botezatu.

Citeste si: Ultimul mesaj al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf înainte de a pleca din țară! Fiica ei și alte vedete au reacționat imediat

Anamaria Prodan, petrecere cu 200 de invitati in Dubai

La una dintre ele, însă, cântăreață Ruby care a filmat live-ul de la petrecere, a surprins și câteva cadre când Anamaria l-a pupat pe obraz pe Eduard Irimia, unul dintre cei mai influenți oameni din zona sportului, fiind fondatorul Superkombat, iar in presa a aparut faptul ca impresara l-ar fi sarutat pe gura.

"Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan' , le-a transmis Ruby.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iata ca dupa asa-zisul sarut pe gura cu omul de afaceri, Anamaria a si venit cu o reactie la cald despre acest mic incident: "Îmi pare foarte rău Pt ceea ce a apărut in presa astăzi. Cred ca trebuie sa tratam cu respect orice persoana implicată in orice știre din MASS media. Eu nu l am pupat pe Eduard IRIMIA pe gura cum a apărut pe site urile Dvs.

Aceste știri afecteaza familia, mai ales copiii. Reputația lui EDUARD SI A MEA ESTE ESTE UNA NEATINSA DE NIMENI. SI AȘA VREAU SA RĂMÂNĂ. OANA ,SOȚIA LUI EDUARD SE AFLA LÂNGĂ NOI ALĂTURI DE TOȚI PRIETENII. NOI SUNTEM PRIETENI VECHI SI NE RESPECTAM, IAR EPISOADE GEN SARUTRI NICI MĂCAR IN GLUMA NU SE FAC. NOI VA RESPECTAM ENORM PE VOI PRESA SI VA RUGAM SA ÎNLĂTURAȚI ACESTE SPECULAȚII CARE REPET, afectează INTEGRITATEA MORALA SI PROFESIONALĂ, dar mai ales părinții si copiii celor implicați.
Va mulțumesc anticipat."

Anamaria Prodan si-a vandut toate proprietatile din Dubai

Recent, Anamaria Prodan a transmis din Dubai faptul că își vinde toate proprietățile din Dubai și se întoarce în Romania:"Nu mai avem nicio casă în Dubai! Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă."

Citeste si: Imagini noi cu Anamaria Prodan din Dubai! Declarații în premieră făcute de sexy impresară: "Da, mă mărit imediat!"

Referitor la viață sentimentala, Anamaria Prodan a dezvăluit că este pregătită în acest sens și cu siguranță când vă fi văzută la brațul unui bărbat, acela vă fi, cu siguranță, extrem de cunoscut. Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă vă trata că pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani… 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.