Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu bebelușul pe care îl așteaptă cu noua iubită

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 oct 2022, 00:15

Anamaria Prodan, prima reactie la imaginea publicata de Reghe cu bebelusul

Sursa: Instagram

Laurentiu Reghecampf va deveni tatic anul acesta in luna aprilie cand i se va naste cel de-al treilea copil.

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii dupa ce a aflat ca va deveni tatic si unul de baiat, asa cum sustin surse apropiate celor doi viitori parinti. Mai mult, antrenorul Craiovei este atat de fericit incat a tinut sa impartaseasca prima ecografie a bebelusului cu fanii de pe Instagram unde deja fostul sot al Anamariei Prodan are peste 30 de mii de urmaritori. Antrenorul Craiovei a postat filmuletul cu ecografia care a strans deja numeroase aprecieri si imediat fanii l-au felicitat.

Citeste si: Bombă! S-a aflat cine este iubita lui Costi Ioniță și cu ce se ocupă. Legătura neștiută dintre tânară și un concurent de la Puterea Dragostei

Reactia Anamariei Prodan dupa ce Laurentiu Reghecampf a publicat ecografia cu fiul lui

Si Anamaria a tinut sa ii transmita un mesaj si nu neaparat lui Laurentiu Reghecampf, ci copilului care se va naste cam prin luna aprilie a acestui ani.

Sexy impresara a postat un mesaj neasteptat pentru cel mic: "Sa ii dea Dumnezeu mult noroc copilului si o viata de vis. Ce le doresc copiilor mei, ii doresc si copilului lui Laurentiu. El nu are nicio vina pentru ce a facut tatal lui. Sa nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treaba cu amanta. Daca nu era asta, era alta si alta! Deci vina este doar a lui Reghecampf.
Amanta asta si acest copil nevinovat vor fi istorie pentru Reghecampf. Cum apare alta femeie cu bani caci acum e saracut cu banii, va lasa tot si va pleca. Istoria se repeta..."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Anamaria Prodan, adevărul despre iubit! Sexy impresara a vorbit deschis despre viitorul bărbat din viața ei

Laurentiu Reghecampf va deveni tata pentru a treia oara

Din momentul în care și-a anunțat divorțul de fosta sa soție, Laurențiu Reghecampf nu a mai vrut să mai facă nicio declarație publică referitoare cu privire la acest subiect destul de delicat și a preferat să se axeze foarte mult pe profesia să și pe nouă să relație de iubire, bucurându-se de nouă să iubita însărcinată care îi vă dărui un fiu peste doar câteva luni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.