Reacția Andrei după ce un fan a strigat-o “Delia”. Artista nu s-a putut abține și i-a dat replica colegei sale de breaslă

Autor: Diana Bostan

Andra, derapaj verbal în momentul în care cineva din public a strigat-o ”Delia”.

Sursa: Kanal D

În cadrul emisiunii „Follow us”, moderatoarele Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre o situație inedită în care a fost implicată Andra, una dintre cele mai populare artiste din România.

Totul s-a petrecut la un eveniment recent, unde Andra a fost întâmpinată de o mulțime de fani. În mijlocul mulțimii, un bărbat a strigat-o „Delia”, ceea ce a stârnit o reacție surprinzătoare din partea artistei.

Citește și: EXCLUSIV| Jador rupe tăcere în urma acuzațiilor de agresiune aduse de Zanii: „Este vina surorii mele”. Ce spune artistul despre o posibilă împăcare cu Oana Ciocan

Andra a avut o reacție savuroasă în momentul în care cineva din mulțime a strigat-o ”Delia”

Reacția Andrei a fost considerată de unii drept un derapaj verbal, în timp ce alții au găsit-o amuzantă și chiar au aplaudat momentul.

Discuția din cadrul emisiunii ”Follow us” s-a axat și pe reacția Deliei, care a fost întrebată despre situația creată. Răspunsul Deliei a fost clar și plin de susținere pentru colega sa de breaslă.

Citește și: EXCLUSIV| Loredana Chivu, primele declarații după procesul câștigat împotriva fostului iubit. Vedeta povestește clipele de calvar prin care a trecut alături fostul partener: „Două nopți am dormit pe jos”

Ea a subliniat că astfel de glume, în care Andra este confundată cu ea sau invers, au devenit deja obișnuite și că, deși oamenii le consideră amuzante, ele și-au pierdut farmecul după ce au fost repetate de atâtea ori.

Delia a concluzionat că cei care fac astfel de glume ar trebui să se aștepte la răspunsuri directe din partea celor vizați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

”Andra ești bazată, te ador! Context: cineva a făcut o glumă și a strigat-o pe Andra ”Delia”. Se întâmplă chestia asta. Dar probabil voi când faceți chestia asta, vă gândiți că sunteți singurii care faceți gluma asta și are super haz. Nu mai are pentru că s-a făcut foarte des. Când faceți chestia asta trebuie să vă așteptați și la răspunsuri de genul. ”, a spus Delia pe TikTok.

Cele două moderatoare au apreciat răspunsul Deliei

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au fost de acord cu punctul de vedere al Deliei, considerând că reacția sa este pertinentă și bine justificată.

Citește și: Alfred Bulai, primele declarații după ce a suferit un infarct: „Nu sunt vinovat” Acesta spune ce s-a întâmplat în timpul operației de 5 ore la care a fost supus

Ilinca Vandici: Corect! Și mi se pare pertinentă argumentația Deliei.

În același timp, Teo Trandafir a menționat faptul că și ea a fost ținta unor astfel de remarci răutăcioase, cât și alți colegi de breaslă.