Reacția Andrei Gogan când a aflat că fostul ei iubit, Iulian Lemnaru, va deveni tătic: „Cred că a trecut și ea peste”

Autor: Diana Ghita

Iulian Lemnaru a fost împreună cu Andra Gogan, înainte de a forma un cuplu cu mama copilului său

Sursa: Instagram Andra Gogan; Captură Kanal D

Duminică, 31 martie, Iulian Lemnaru, concurent la „Insula de 1 milion”, a aflat că va deveni tătic. Înainte de a fi împreună cu mama copilului, Ana Maria Mușat, tânărul a avut o relație cu Andra Gogan.

După aproximativ 10 luni de relație, Ana Maria Mușat, iubita lui Iulian Lemnaru, a anunțat că a rămas însărcinată cu acesta. Tânărul a primit vestea chiar în timpul concursului de la Kanal D, „Insula de 1 milion”, iar în momentul când a aflat că va deveni tată nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Cât de greu le-a fost lui Iulian Lemnaru și Anei Maria Mușat să aibă un copil

După ce concurentul a aflat că va avea un copil, iubita lui a postat un clip pe TikTok, în care le-a dezvăluit fanilor cât de greu a rămas însărcinată și le-a explicat ce gânduri i-au trecut prin cap în momentul în care a descoperit că a rămas gravidă.

„Noi încercam de ceva timp și chiar ajunsesem să cred că sunt infertilă, pentru că nu ne ieșea, iar fix după o săptămână și jumătate de când el a plecat în acea emisiune am aflat și eram: oare să aștept să vină în două-trei luni, cât stă el

acolo, sau să dau mesaj urgent”,
 a spus Ana Maria Mușat.

Citește și: Veste din România pentru Lemnaru de la “Insula de 1 milion” – iubita lui l-a anunțat că vor deveni părinți “Trebuie să câștigi, ni se mărește familia!”

În cele din urmă, tânăra a luat decizia de a-i transmite acest mesaj partenerului cât timp se află în Republica Dominicană, întrucât nu a mai avut răbdare să aștepte până la revenirea lui în țară: „ La entuziasmul de moment, vă dați seama că trebuia neapărat să ajungă mesajul ăsta

la el, cât mai repede. Chiar dacă a ajuns, mai târziu, din păcate, a ajuns la cel mai frumos moment”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat Andra Gogan când a aflat că fostul ei iubit va deveni tătic

Înainte de a forma un cuplu cu actuala lui parteneră, Iulian Lemnaru a avut o relație cu celebra influenceriță Andra Gogan, care se bucură de un succes răsunător în rândul copiilor din România. Deși s-au despărțit în urmă cu mulți ani, cei din online s-au gândit la posibila reacție pe care ar fi putut să o aibă tânăra la vederea filmării postate de Ana Maria Mușat.

„Andra văzând acest clip...”,  a fost comentariul unui internaut.

Citește și: A aflat că va deveni tătic, la „Insula de 1 milion”! Cine este Iulian Lemnaru, tiktokerul care își mărește familia. El și iubita sa sunt împreună de 8 luni

Iubita concurentului de la „Insula de 1 milion” i-a răspuns imediat acestuia și i-a explicat că Andra Gogan nu ar avea de ce să fie afectată de faptul că Iulian va deveni tată, întrucât nu au mai avut nicio legătură unul cu celălalt de ani buni:

„Au trecut 3-4 ani de când s-au despărțit. Cred că a trecut și ea peste”.

Însă, internautul i-a spus Anei că, deși relația dintre Andra Gogan și Iulian Lemnaru s-a terminat în urmă cu mult timp, sentimentele pot să rămână aceleași, întrucât băiatul a fost primul ei iubit: „Prima iubire nu se uită niciodată, mai ales că erau ambii doi copii, nu prea treci peste asta”.

@mushat99 When you know you know👶🏻♥️ #fyp ♬ sunet original- Ana Maria Musat

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!