Reacția Corinei Bud după valul de hate din mediul online. Vedeta a vorbit personal cu Babasha: „Un om pe care l-am rănit”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 iun 2024, 10:20

Corina Bud a reacționat după scandalul Babasha

Sursa: Instagram: Corina Bud/ Babasha Official

Faptul că manelistul Babasha a urcat pe scenă alături de Coldplay a stârnit un val de reacții contradictorii. Artista Corina Bud și-a arătat nemulțumirea după concert prin intermediul platformei Instagram, lucru ce a stârnit indignarea internauților. Iată cum se apară Corina Bud după valul de hate!

După încheierea primului concert Coldplay, Corina Bud a ieșit pe stradă pentru a întreba oamenii despre părerea lor cu privire la acest moment neașteptat, acțiune care i-a adus numeroase critici, aceasta încercând să obțină cât mai multe păreri negative.

Corina Bud a reacționat după valul de hate din mediul online

Corina Bud a răspuns recent criticilor primite în urma comentariilor sale despre prestația lui Babasha. Artista a declarat, prin intermediul unei postări în secțiunea InstaStory, că a vrut să clarifice situația și consideră că a procedat corect, subliniind că publicul

a venit să vadă trupa Coldplay și nu să asculte o manea.

Citește și: Babasha a dezvăluit câți bani a primit pentru a cânta alături de Coldplay. Ce i-a spus manelistul lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă: „O să auziți și versiunea mea”

Artista criticată pentru reacția ei de după concert a dezvăluit că a discutat personal cu Babasha după ce l-a criticat pentru apariția sa pe scena de la Arena Națională.

Ea a relatat că a dorit să clarifice direct situația, dar cu toate acestea să-și mențină opinia cu privire la faptul că momentul manelelor nu era potrivit în cadrul concertului Coldplay.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Mesajul ăsta e pentru familia și prietenii mei și fanii mei, pentru cei care m-au înțeles mereu, în toate deciziile, riscurile și greșelile mele.

În ceea cel-l privește pe Babasha, cu el am vorbit personal când emoția știrii era sus, pentru că așa este corect, să vorbesc pe viu cu un om pe care l-am rănit, fără să vreau”, a scris Corina Bud, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by CORINA 🪐 コリーナ (@corinabud)

Corina Bud susține în continuare că momentul nu a fost unul potrivit

Artista a subliniat că reacția sa a fost justificată, dat fiind faptul că publicul prezent a huiduit. Ea a precizat că nu a avut intenția de a se implica în controverse, dar a simțit că trebuie să fie sinceră în legătură cu dezaprobarea sa față de momentul de pe scena de la Arena Națională.

Citește și: „Nu-ți bate joc de copilul nimănui”. Mirela Retegan, fondatorul Gașca Zurli, reacție dureroasă după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay din București

Corina Bud susține că nu a dezaprobat o persoană, ci momentul pregătit de Coldplay. Cu toate acestea, artista este conștientă de faptul că a rănit pe cineva, motiv pentru care și-a cerut scuze personal.

„Dar am învățat zilele astea că reacția frustrată, la emoție puternică, e foarte bună în muzica pop, dar e periculoasă și greșită când e vorba de opinii care pot fi interpretate idealogic. Nu există nicio fărâmă de rasism (sau ageism, body-shaming, sexism) în viața și muzica mea, așadar, nici în toată reacția mea la maneaua de pe scena Coldplay. A fost, la unison cu un stadion, șocul unui moment complet nepotrivit, fără context, fără sens. Publicul are mereu dreptate și au huiduit toți un moment, sentimentul că ne este ceva impus, că suntem păcăliți(...) Nu am dezaprobat o persoană, ci un moment la Coldplay, dar pentru care am rănit un om, mi-am cerut scuze personal”, a mai spus artista în mesajul său.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?