Reactia emotionanta a unui baietel de patru ani in fata teroristilor in timpul atentatului sangeros de la Nairobi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:30

Povestea lui a facut inconjurul lumii! Un baietel in varsta de numai patru ani a avut curajul sa-i infrunte pe teroristi ca sa-si salveze mama si sora.

Elliott Prio, un baietel de origine britanica se afla in luxosul mall din Nairobi, capitala Kenyei, impreuna cu mama si sora lui mai mare, in varsta de 6 ani, cand teroristii somalezi au inceput sa atace civili si sa ia ostatici. In timpul schimbului de focuri, mama lui Elliot a fost impuscata in picior. Fara sa inteleaga gravitatea situatiei si nici ceea ce i s-ar fi putut intampla, baiatul s-a smuls de langa mama si sora si s-a dus direct in fata unui terorist tipand la el: “ Esti un om rau!

Din fericire, Elliot nu

a fost impuscat pentru gestul lui! Ba mai mult, in timp ce autoritatile kenyene negociau eliberarea ostaticilor cu terositii, Elliot a fost lasat sa plece impreuna cu mama si sora lui. Baietelul a povestit ca teroristul si-a cerut iertare spunandu-i ca nu este un monstru. “ Te rog sa ne ierti! Nu suntem monstri ”, i-ar fi spus teroristul somalez.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.