REACTIA geniala a lui Madalin Ionescu! Vezi cum l-a IMITAT in direct pe Alex Velea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Prins la mijloc intre scandalul dintre Alex Velea si Iulia Albu, Madalin Ionescu a avut o reactie de milioane!

Pentru a fi un moderator impartial, probabil cu intentia de a aplana conflictul dintre cele doua vedete, prezentatorul emisiunii" WOWbiz" a incercat sa-i ofere Iuliei Albu o explicatie cu privire la reactia violenta a artistului cand a aflat de nota pe care fashion editorul i-a dat-o in cadrul rubricii de moda pe care o realizeaza.

Madalin Ionescu a presupus cum s-ar fi putut ajunge la o asemenea tensiune incat cantaretul sa arunce cu jigniri in stanga si in dreapta.

E posibil ca Alex Velea sa nu fi urmarit editia in care a fost criticat, insa sa fi fost informat de prieteni sau apropiati. Acestia probabil i-au transmis ca Iulia Albu l-a facut praf in rubrica ei, numindu-l manelist. Momentul in care Madalin Ionescu il imita pe Alex Velea cand afla ca a fost facut praf din punct de vedere vestimentar e demential!

VEZI intreaga scena pe wowbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.