REACTIA geniala unui profesor de fizica cand a aflat ca o teorie scrisa de el in urma cu 30 de ani s-a dovedit a fi adevarata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 07:50

Profesorul Andrei Linde a aflat cu stupoare ca o teorie scrisa de el in urma cu 30 de ani a fost probata stiintific de cercetatori.

Andrei Linde este profesor de fizica la Universitatea Standford din Statele Unite ale Americii. In urma cu 30 de ani el a emis o teorie cu privire la explozia Big Bang, in urma careia a luat nastere universul. Potrivit acestuia, dupa Big Bang a avut loc un fenomen denumit inflatie cosmica, insa, din pacate, profesorul nu si-a putut demonstra teoria din punct de vedere stiintific.

Din fericire, dupa 30 de ani, cu ajutorul progreselor tehnice, stiinta a putut dovedi ca teoria profesorului este adevarata.

Reactia lui Andrei Linde a fost emotionanta. Profesorul a declarat ca el a crezut cu tarie in teoria lui chiar daca nu a putut sa demonstreze stiintific acest lucru. A avut, insa, si momente cand s-a indoit, considerand teoria drept un vis frumos, un fel de Fata Morgana care l-a amagit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.