Reactia incredibila a Biancai Dragusanu cand a auzit ca Adrian Cristea i-ar fi scris un bilet de amor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Gata cu joaca! Bianca Dragusanu este de acum o femeie maritata, in ciuda comentariilor rautacioase din presa tabloida.

Prezenta la o defilare in club, Bianca Dragusanu a avut o reactie cel putin ciudata. Desi, in alte dati, pierdea zeci de minute la interviuri si la poze, de data aceasta roscata s-a razgandit. Probabil ca sa fie in tandem cu schimbarile din viata ei, Bianca nici nu a vrut sa mai auda de presa. Imediat dupa ce a coborat de pe podium, s-a schimbat si s-a dus glont sa stea la masa, langa sotul ei.



Spre deosebire de Bianca pe care o stiam acum un an, doamna Slav pare o cu totul alta persoana. Bianca si-a aratat nemultumirea fata de toate articolele care au aparut dupa casatoria sa cu Victor Slav. Acuzata de unii ca nunta a fost doar o afacere, roscata nu vrea sa le dea nici apa la moara, dar nici sa ii contrazica.

Se pare ca noul statut al Biancai de femeie maritata ii schimba vechile naravuri.
Incearca sa evite scandalurile si fuge cum poate din fata camerelor de filmat, ca sa ajunga cat mai repede la sotul ei. Cei doi au dat bir cu fugitii din club si s-au urcat val-vartej in masina focoasei roscate.

In club, roscata a defilat tot intr-o rochie de mireasa, mulata pe corp si cu aplicatii stralucitoare, ce au facut-o intr-adevar sa fie o aparitie de neuitat. Doar glumele piperate ale prezentatorilor Morar si Buzdugan i-au umbrit putin zambetul.

Insa cand a venit vorba despre printul Cristea, Bianca a luat-o la fuga.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736747/1/media-138123471093512600.jpg
##VIDEO81935##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.