Reactia incredibila a fanilor dupa ce au vazut-o pe Bianca operata: ''Te-ai DEFORMAT!''

Autor: O.P.

Bianca este una dintre cele mai iubite si votate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Reactia incredibila a fanilor dupa ce au vazut-o pe Bianca operata

Castigatoarea sezonului 1 a reusit sa isi gaseasca jumatatea si pare ca traieste o poveste de dragoste ca in basme, alaturi de Livian. Pentru a fi pe deplin implinita, Bianca s-a hotarat sa se ''tuneze''. Frumoasa bruneta si-a pus acid in buze, dar fanii au luat-o imediat la rost. In timp ce unii i-au spus ca incearca sa o copieze pe Ella, altii au spus ca ii statea mai bine inainte sa se ''deformeze''.

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", relație cu un turc celebru! Cum arată starul

Bianca Comanici de la Puterea dragostei si-a facut o interventie estetica de marire a buzelor la o clinica din Turcia.

Iubita lui Livian a suferit destul de mult in timpul interventiei si chiar a plans de durere, dupa cum chiar ea a dezvaluit intr-un vlog.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta de la Puterea dragostei si-a anuntat iubitul si mama ca vrea sa isi mareasca buzele si ca este hotarata sa o faca.

Livian a mers cu Bianca la clinica, iar interventia a decurs rapid si fara incidente, insa emotiile Biancai au fost imense.

Dupa ce a asteptat 30 de minute ca anestezicul local sa isi faca efectul, Bianca s-a urcat pe scaunul medicului estetician si a inceput procedura. Concurentei i s-a injectat o substanta in buze, iar Livian a fost alaturi de Bianca pe tot parcursul procedurii, cu acordul medicului.

Concurenta de la Puterea dragostei nu si-a putut stapani lacrimile de durere si chiar a gemut in timpul injectarii, desi era sub anestezie. Insa procedura s-a terminat fara incidente, iar Bianca si-a putut vedea noile buze.

Initial, concurenta si-a exprimat nemultumirea, spunand ca sunt prea mari buzele ei si ca nu ii place cum arata, insa medicul i-a explicat ca inflamatia va trece in cateva zile si abia atunci se va putea vedea volumul real al buzelor, in urma interventiei.

Nelinistita, bruneta si-a sunat mama sa ii ceara parerea despre aspectul buzelor. Intr-un videocall, mama Biancai Comanici a putut sa vada cum arata buzele marite ale fiicei sale, insa emotiile femeii au fost evidente: glasul ii tremura, avea tendinta sa isi intoarca privirea si isi ducea ingrijorata mana la barbie.