Reacția incredibilă a Ralucăi Bădulescu când a văzut cum s-a prezentat o concurentă Bravo, ai stil: ”E creepy rău”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 mai 2023, 20:17

Raluca Bădulescu, îngrozita de ținuta unei concurente

Iris a adoptat un styling ieșit din tipare în ediția de astăzi. Concurenta și-a propus să rescrie legenda la ”Bravo, ai stil!”.

Iris a ieșit din zona de confort și a pus în scenă, la  ”Bravo, ai stil”, cel mai apreciat show de modă din România, pe care îl puteți urmări la Kanal D2, una dintre cele emblematice ființe din mitologia greacă. Concurenta și-a propus să rescrie legenda și să o reinterpreteze pe celebra Medusa. 

Ce a putut să spună Raluca Bădulescu despre ținuta lui Iris 

Iris și-a pus imaginația în aplicare și a recreat imaginea Medusei, ființa mitologică care era cunoscută pentru aspectul ei hidos, având șerpi în loc de păr. 

Jurații nu au fost dați pe spate de ținuta pe care Iris a făcut-o în această seară, ba mai mult, i-au făcut și câteva observații. Raluca Bădulescu se declară îngrozită de look-ul final al concurentei.

Citește și: Maria, noua concurentă de la Bravo, ai stil!, a fascinat juriul de la prima apariție. Raluca Bădulescu:”Deja ești o concurentă de temut”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Raluca Bădulescu:  Îmi place la nebunie piesa pe care ai defilat. Avem însă altă problemă. Fiind la „Bravo, ai stil!” trebuie să zicem ceva despre ținuta pe care o porți, pentru că dacă am fi undeva m-aș face că nu te-am văzut și aș lua viteză, pentru că

nu aș ști cum să-ți spun elegant că ceea ce porți sunt niște lucruri urâte. Rochia este urâtă. Inspirația rochiei împreună cu ce ai făcut în zona de beauty n-au nicio treabă. Body-ul de pe dedesubt se descrie urât. Zona de make-up e creepy rău, rău. Una peste alta, look-ul per total e nereușit.

Alexandru Abagiu:  Mi se pare că în primul rând trebuie să te aplaud că încerci.

Îmi place rochia pentru că mă duce cu gândul la solzi. Îmi place geanta. Aș fi preferat să văd ceva integrat din textura asta de solzi și în elementele pe care le-ai folosit, poate la pantofi. E un look care te face să te uiți la tine. Ești elefantul din cameră.

Maurice Munteanu:  E foarte important ca în momentul în care vrem să împingem limitele cu un astfel de look, să împingem limitele nu pentru că redefinim noi concepte estetice, ci pentru că aplicăm poate anumite artificii pe care nu le aplică oricine cu

lejeritate. Nu orice dungă se potrivește cu orice. Ele teoretic ar fi ajuns să fie omogene pentru că rochia asta impune totuși o structură destul de omogenă. Rochia îmi place, geanta îmi place, nu îmi place cum s-a pus totul în compoziție.

În această seară, Iris a obținut doar o steluță, ținuta ei nu a fost deloc apreciată de Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu.

Citește și: Ce se poartă vara aceasta în materie de make-up? Sfaturile lui Alexandru Abagiu pentru un machiaj perfect| EXCLUSIV

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.