Reactia INCREDIBILA a Stefaniei, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', la gestul lui Livian: ''Am ramas fara cuvinte''

Autor: O.P.
Actualizat: 24 nov 2020, 02:25

Stefania a fost una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei'', in sezonul 1.

Reactia INCREDIBILA a Stefaniei

Aceasta a format un cuplu cu Adelin. Cei doi s-au descalificat pentru a-si trai dragostea in afara emisiunii! La cateva luni de la relatie, insa, cei doi si-au spus ADIO. Stefania a admirat cuplul Livian- Bianca inca de la inceput. Acum, Stefania a ramas impresionata de gestul facut de Livian pentru Bianca, in emisiune. 

Citeste si: Culita Sterp a dat cartile pe fata! Cantaretul a recunoscut ce anume s-a intamplat intre el si Ella! Iata ce marturisiri neasteptate despre noaptea petrecuta impreuna cu Ella, acasa la Larisa, a facut Culita si cum a reactionat fratele lui, Iancu!

Livian trebuia sa danseze cu Denisa, dar a refuzat categoric sa faca asta. Stefania a postat o imagine din momentul respectiv si a spus cat de impresionata a fost de gestul acestuia: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O noua aparitie-surpriza in casa "Puterea dragostei"! Afla cum va fi intampinat noul concurent si pe care dintre fete a pus deja ochii, MARTI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Jador a vrut să o pupe cu forța! Ce reacție a avut Mocanu când a văzut-o