Reacția inedită a unei filipineze după ce încearcă fructe românești: „Atât de bune și atât de dulci”. Videoclipul a devenit viral pe TikTok

Autor: Diana Bostan

O filipineză care locuiește în România a încercat vișine

Sursa: Captură TikTok

Ea este filipineza care a devenit virală pe TikTok. Tânăra locuiește în România și și-a uimit urmăritorii prin clipurile sale. De această dată, filipineza s-a filmat în timp ce încerca vișine!

O filipineză care locuiește în România a captat inimile internauților, devenind virală pe TikTok datorită bucuriei și entuziasmului cu care își prezintă viața la țară. În cel mai recent videoclip, aceasta le-a arătat urmăritorilor roadele unui vișin plantat în curtea ei, impresionând prin autenticitatea și naturalețea ei.

Filipineza virală pe TikTok a încercat vișine

Videoclipul, plin de entuziasm și voie bună, a adunat rapid mii de vizualizări și aprecieri.

Vișinul, deși mic, a dat roade abundente pentru a doua oară în acest sezon, iar filipineza a ținut să împărtășească acest moment de bucurie cu comunitatea ei de pe TikTok.

Citește și: Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești: „Tot orez este și în sarmale”. Videoclipul a devenit rapid viral

Fructele, descrise ca fiind foarte bune și dulci, au fost prezentate cu mândrie și dragoste, evidențiind conexiunea specială pe care filipineza o are cu România.

Aceasta iubește natura și s-a adaptat destul de repede la noul stil de viață.

„Uite avem aici. Acest copac este atât de mic, dar cultivă niște vișine. Am luat deja câteva. Sunt atât de multe și aceasta este a doua noastră recoltă din acest copac. Mama soacră le-a luat în urmă cu câteva zile”, a spus filipineza, într-un videoclip postat pe contul său de TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

@joyfulmihailescu The rooster was extra dramatic today! 😂 #pinayinromania🇵🇭🇷🇴 #filipineza #latara #summer ♬ original sound- Mihailescu Joy

Ce spune filipineza despre fructele dulci-acrișoare

După ce le-a gustat, tânăra s-a declarat îndrăgostită de aceste fructe dulci-acrișoare. Ba chiar mai mult, filipineza le-a adăugat în topul ei cu fructe preferate.

Reacția ei sinceră și bucuria de a gusta fructele au cucerit rapid inima publicului. 

Le iubesc, sunt atât de bune și atât de dulci. Hai să le încercăm. Mmm...sunt preferatele mele”, a spus ea în videoclip, savurând vișinele proaspăt culese. 

Citește și: O filipineză le arată românilor cum se face grătarul filipinez. Toată carnea și condimentele se pun în suc la marinat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios

Filipineza a devenit virală pe TikTok nu doar prin prezentarea recoltei de vișine, ci și datorită unei serii de videoclipuri în care gustă mâncare tradițională românească, uneori combinând-o cu orez, un aliment de bază în bucătăria filipineză. În plus, ea își împărtășește și progresul în învățarea limbii române, oferind momente amuzante pentru urmăritorii săi. Autenticitatea și entuziasmul cu care abordează aceste experiențe au contribuit semnificativ la popularitatea ei. 

În unele dintre aceste clipuri apare și soțul ei, român, aducând un plus de savoare și umor prin evidențierea diferențelor culturale și gastronomice dintre ei. Aceste momente au devenit rapid favoritele urmăritorilor, care se amuză și se încântă de interacțiunile lor autentice și pline de afecțiune.