REACTIA logodnicului Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania si a ratat Marea Finala: "187 de zile in care ai..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2021, 00:00
Ce a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania

Andrei a urmarit cu sufletul la gura Consiliul transmis live in prima semifinala Survivor Romania 2021 si si-a sustinut logodnica cu toate puterile.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a facut prima declaratie dupa ce Faimoasa a fost eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021. Barbatul a publicat pe o retea de socializare mesajul sau catre cea care ii va deveni sotie si pe care a sprijinit-o de-a lungul competitiei prin toate fortele sale. Andrei a fost alaturi de Elena in cele mai grele momente, inca de la inceputul competitiei cand a avut primul conflict cu Zanni si pana in ultima clipa atunci cand ea a fost eliminata de la Survivor Romania 2021.

Barbatul a sprininit-o pe tot parcursul a sase luni neconditionat incercand de fiecare data sa demonteze toate criticile negative care i s-au adus de-a lungul competitiei si sa explice de fiecare data caracterul Elenei si sa ii faca pe oameni sa ii inteleaga reactiile atunci cand a fost acuzata in camp de numeroase lucruri. 

SURVIVOR ROMANIA 2021: Mesajul logdnicului Elenei Marin dupa eliminiarea Faimoasei in prima semifinala

Din pacate, drumul Elenei Marin spre Marea Finala s-a incheiat joi seara in prima semifinala Survivor Romania 2021, insa Andrei este un barbat extrem de mandru de viitoarea lui sotie si a tinut ca toata lumea sa afle acest lucru postand un mesaj extrem de emotionant pentru fosta Faimoasa: "Mandru de tine, mandru de parcursul tau, mandru de sufletul tau. 187 de zile in care ai luptat si te-ai autodepasit.

te iubesc enorm si ma inclin. Felicitari!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste in video-ul urmator momentul in care Elena Marin a parasit competitia: 

SURVIVOR ROMANIA 2021. Elena Marin a fost elimininata in Consiliul de Eliminare live in prima SEMIFINALA 

Citeste si: Zannidache se redresează înainte de următoarea SEMIFINALĂ ”Lupt pentru ceea ce cred eu, chiar dacă sunt 100 împotriva mea”

Elena Marin a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, iar visul ei de a castiga competitia si de a ajunge in Finala s-a oprit joi seara in prima semifinala a reality-show-ului. ”A fost o experiență frumoasă pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut foarte multe lucruri de învățat, aici m-am redescoperit pe mine, am învățat să am încredere în mine, am învățat de la fiecare câte ceva...”

 

Astfel, in competitie au mai ramas patru concurenti: Maria Chitu, singura fata, Zanni, Andrei Dascalu si Marius Craciun. Cei patru au ajuns in cea de-a doua semifinala Survivor Romania 2021 care se desfasoara in aceasta seara unde Consiliul de Eliminare este din nou live. Ei lupta pentru un loc in Marea Finala ce se va desfasura sambata aceasta, 10 iulie, de la ora 20:00, cand telespectatorii KANAL D Romania vor afla raspunsul la intrebarea momentului: cine a castigat Survivor Romania 2021.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.