Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2023, 01:25

Ce spune Adrian despre o posibila relatie intre Bianca si Nicolas

Sursa: Instagram

Adrian nu a parut deloc surprins de avansurile pe care Bianca i le-ar fi facut lui Nicolas si recunoaste ca stia de aceste detalii.

Adrian, fostul concurent eliminat de la Casa Iubirii, a comentat pentru Culisele Iubirii și spusele lui Nicolas în ce privește acordul lui în privință unei eventuale apropieri de Bianca la acea vreme când încă mai era în competiția matriomoniala. Adrian recunoaște că nu a părut surprins, mai ales că știa de intențiile lui Nicolas: "Când ești într-o relație și vezi că persoana aia nu a mai simțit nimic pentru tine, nu e că și cum ai vreo putere asupra persoanei respective.

Nu puteam să îi zic, nu te baga că e fosta mea. Daca iți place și tie și ei îi place, sigur, faceți-vă de cap, ce să zic. Sincer să fiu, eu când am intrat în Camera Roșie, mi-a zis, stai liniștit, nu îmi place de el că e chel. Adică nu m-am mai uitat la semne, dar din moment ce mi-a zis asta, am zis că totul e ok.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, primele dezvăluiri după logodna secretă! Cine este bărbatul alaturi de care și-a refăcut viața

Adrian: "Bianca nu este un om de incredere!"

Noi suntem amici, eu cu Nicolas. Eu nu o consider, însă, pe Bianca un om de încredere și nu îmi place să am lângă mine oameni care nu sunt de încredere.

Vreau să te văd mâncând, dar nu la masa mea," a povestit Adrian despre faptul că nu ar ieși niciodată în aceasta formula în oraș.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adrian ii caracterizeaza pe concurentii ramasi in Casa Iubirii

Cât despre Radu, Adrian a descoperit în concurentul de la Casa Iubirii, un om care vrea să învețe: "Am ieșit prin club, dar aș vrea să nu mai fie așa repezit.

Și cu Sorin am relaționat destul de mult și a fost primul om cu care am format o relație de amiciție. Am ieșit prin București și mi-a zis și în Casa, că amândoi am avut o relație de cinci ani și amândoi am evoluat în același sens. De asta am relaționat cu el. Și el a plecat de acasă și a muncit", a mărturisit Adrian.